Na allegro są do kupienia 50l beczki na piwo i teraz moje pytanie gdzie można na takie beczki napełniać ile to kosztuje i gdzie można kupić akcesoria do nalewania z takiej beczki??
Napełnianie beczki piwo
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andrace Wyświetlenie odpowiedziNa allegro są do kupienia 50l beczki na piwo i teraz moje pytanie gdzie można na takie beczki napełniać ile to kosztuje i gdzie można kupić akcesoria do nalewania z takiej beczki??
Niektóre nieduże browary napełnią Ci beczkę, niektóre nie; niektóre biorą na wymianę; duże znaczenie ma rodzaj beczki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedzi...
Ogólnie rzecz biorąc to ze znalezieniem browaru, który wleje Ci piwo do Twojej beczki to będzie problem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziNie zniechęcaj. Ćwiczyłem to w kilku małych (tych najciekawszych) polskich browarach i jakoś mi się udawało.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia nie lepiej dać kega na wymianę ? NO chyba że masz jakiś małe nietypowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziprosto z tanku leją ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziNo to napisz gdzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziNo to napisz gdzie.
Ogólnie, jak mi zależało na jakimś piwie, to dzwoniłem, pytałem, prosiłem, umawiałem się ...
Comment
-
Comment