dystrybucja importowanego piwa w łódzkiem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • samer607
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.06
    • 2

dystrybucja importowanego piwa w łódzkiem

Witam,
    jestem zainteresowany sprzedażą importowanego piwa (Czechy, Blegia, Niemcy, Wielka Brytania) w Pabianicach. Czy znacie może firmy się tym trudniące. Jakieś namiary już mam jednak żeby nie robić nikomu reklamy wymieniać nie będe.
    Z góry dziękuje za pomoc.
    (jeśli można prosiłbym o privy)
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24007

Nie krępuj się i napisz co ustaliłeś.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• samer607
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.06
      • 2

Namierzyłem Zofmar i Johanke + Browary belgijskie ale nie wime jak to z nimi ostatecznie jest.

Comment

Related Topics

Collapse

• slawekkazek
        Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach1945 - 1951, tom I
        slawekkazek
        Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
        2025-01-18, 10:17
      • darekd
        Cido Grupa, Meistrite Gildi Kuldne
        darekd
        Piwo kupione w naszym Aldi. Na naklejce na puszce podali, że jest uwarzone w Estonii i że w składzie m.in. słód pszeniczny. Puszka owszem jest to estońsku, ale napisali że to imprort i że 100% słodu jęczmiennego... Kuldne to po estońsku złote. Co ciekawe Cido Grupa (łotewski producent napojów)...
        2024-06-04, 01:53
      • Pancernik
        Pabianice, Łaska 74, Loft 74
        Pancernik
        Mało miejsc w Pabianicach, gdzie można wypić coś sensownego.
        Od pewnego czasu naprzeciwko dworca PKP, funkcjonuje lokal "kawiarnia-restauracja" o nazwie Loft 74.
        Moim zdaniem, to nie jest klasyczna ani kawiarnia, ani restauracja, ale to nieważne.
        Dla starych ziomali...
        2022-06-26, 17:55
      • bastion
        Ukraina, Kijów, Krasnova 27, John Barleycorn ( Winetime) [ Bez wyszynku]
        bastion
        Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
        Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
        W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...
        2023-12-28, 20:28
      • bastion
        Słowacja, Podkylava 75, Pivovar Elias. ( Bez wyszynku)
        bastion
        Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
        W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
        Akurat miałem to szczęście...
        2023-07-31, 20:14
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...