Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziWeź mi też. Ja bym Ci wziął.
Dobra, a jak będą dawać po jednej?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Może założymy klub kolejkowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoże założymy klub kolejkowy
Dobra, otwieram kolejkę. Już czuje, że to będzie spotkanie sekcji wrocławskiej w AlmieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Tylko w której Almie No dobra, wpisuję się wstępnie do kolejki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTylko w której Almie No dobra, wpisuję się wstępnie do kolejki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTylko w której Almie No dobra, wpisuję się wstępnie do kolejki
Tak to chyba byłoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPamietaj, że co godzinę sprawdza się obecność, kogo nie ma, wylatuje na koniec kolejki.
Tak to chyba było
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziI tak co godzinę przez miesiąc? To się nazywa nabijanie postów - ja nie potrzebuję
Jak pamiętam kolejki ustawiały się dzień wcześniej po południu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Z informacji GŻ wynika, że będzie ok. 70.000 butelek 0,33l. Alma ma jeśli dobrze policzyłem z ich mapki na stronie 28 sklepów. Wychodzi po ok. 2500 butelek na sklep. W Warszawie są 4 Almy, w Krakowie, Wrocławiu po 3, w Łodzi, Poznaniu po 2.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziZ informacji GŻ wynika, że będzie ok. 70.000 butelek 0,33l. Alma ma jeśli dobrze policzyłem z ich mapki na stronie 28 sklepów. Wychodzi po ok. 2500 butelek na sklep. W Warszawie są 4 Almy, w Krakowie, Wrocławiu po 3, w Łodzi, Poznaniu po 2.
Gdyby było 2500 na sklep, to jest jakieś 100 kartonów (licząc po 24szt.), czyli około 2- palety na sklep. Nie tak wiele, a raczej będzie mniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvo Wyświetlenie odpowiedziW przyszłym roku jest planowane kolejne, inne piwo - browar w Cieszyn, w ramach Grupy Żywiec, będzie warzył piwa specjalne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie jest taki pomysł ...oby został zrealizowany. Projekt Koźlaka udowodnił, że jest to uzasadnione.
nawet bardzo uzasadnione. A za pięć lat, złota seria Browaru w Cieszynie, pięć różnych piw, ładny kartonik, piękny kielich i jest z czym iść w Europe.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment