Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
BrabockLast edited by ART; 2009-07-12, 14:12.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Bracki Kożlak Dubeltowy będzie gotowany w 32 tygodniu, fermentacja ok. 10 sierpnia, a piwo będzie gotowe na koniec września, początek października czyli w sam raz na planowaną giełdę w cieszyńskim browarze. Tak więc jest szansa, że termin imprezy (2-3 października) zbiegnie się z premierą tego piwa
Comment
-
-
Nazwa "Wenator" jest cudowna... Może to przegięcie, ale gdyby autor się zgodził, można by zapisać ją "z łacińska" jako "Venator".
Moim zdaniem określenie "dubeltowy" winno być na etykiecie (moja babcia NIGDY nie mówiła "podwójny", ale właśnie "dubeltowy" ).
A co do terminu inauguracji piwa - nie wypijcie wszystkiego na giełdzie, pliiiijjjjzzzz...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziwenator
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wena Wyświetlenie odpowiedziTa nazwa mi sie nie podoba.
Comment
-
-
Byłeś ? Widziałeś ? Opowiesz?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment