Co nam daje nam ok. 34.000 litrów, razy w przybliżeniu 3 (ma być w butelkach 0,33 jak dobrze zrozumiałem?), wychodzi nam 102.000 butelek. Powinno starczyć dla każdego chętnego. Byle istniała dystrybucja do naszych ulubionych sklepów.
Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCo nam daje nam ok. 34.000 litrów, razy w przybliżeniu 3 (ma być w butelkach 0,33 jak dobrze zrozumiałem?), wychodzi nam 102.000 butelek. Powinno starczyć dla każdego chętnego. Byle istniała dystrybucja do naszych ulubionych sklepów.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Kupię, choćby kosztowało 20zł/0,33l.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur2 Wyświetlenie odpowiedziKupię, choćby kosztowało 20zł/0,33l.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziJakas część ma być zakegowana.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziDo kegi 40 hl, reszta do butelek i do dystrybucji do delikatesów ALMA.
Comment
-
-
Już się wystraszyłem że będzie problem z kupnem ale delikatesy Alma są w Katowicach na Kościuszki więc będzie dobrze. Dajcie tylko wcześniej znać kiedy ruszy sprzedaż żeby forumowicze mieli fory.
Comment
-
-
Jak to dobrze, że w Łodzi mamy Almę Już się nie mogę doczekaćZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziDajcie tylko wcześniej znać kiedy ruszy sprzedaż żeby forumowicze mieli fory.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziDo kegi 40 hl, reszta do butelek i do dystrybucji do delikatesów ALMA.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziAlma znaczy drogo
A myślę że cena na poziomie 5 zeta za tego koźlaka to będzie chyba to.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maxi_Kaz Wyświetlenie odpowiedziA myślę że cena na poziomie 5 zeta za tego koźlaka to będzie chyba to.
Comment
-
-
Przecież to jest logiczne, że jak się warzy śladową ilość piwa to jego cena nie może być niska. Przykładem są browary restauracyjne gdzie za piwo trzeba słono zapłacić. Poza tym Bracki Koźlak Dubltowy będzie miał 20 Blg a więc i koszt jego wyprodukowania i akcyzy jest wyższy. Wydrukowanie małej ilości etykiet i kapsli też nie będzie niski.
Comment
-
Comment