Aż zgłodniałem oby do października...
Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziDo kegi 40 hl, reszta do butelek i do dystrybucji do delikatesów ALMA.
Zgłosiłam chęć sprzedaży koźlaka u przedstawiciela i u kierownika rejonu ,zobaczymy co załatwią.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ilonabytom1 Wyświetlenie odpowiedziNo tak małe sklepy się nie liczą,jak super promocja albo super produkt to do sieci a malutkim rzucimy jakieś zdrapki
Zgłosiłam chęć sprzedaży koźlaka u przedstawiciela i u kierownika rejonu ,zobaczymy co załatwią.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziW gazeta.pl jest trochę na temat warzenia piwa przez Mistrza.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziW gazeta.pl jest trochę na temat warzenia piwa przez Mistrza.
U nas teżMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
No to zrobiłem małą galerię zdjęć z warzenia piwa w Cieszynie. Zapraszam do oglądania i wpisów w księdze gości. www.marcinkrysiak.pl/_wp
Comment
-
-
A ja się wpiszę tutaj że mi się podobało przeglądać po kolei wszystkie etapy warzenia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziMiałem dzisiaj przyjemność, dodam wielką przyjemność degustować koźlaka po 16 dniach leżakowania. Rokuje dobrze, dodam bardzo dobrze
No ładnie, już podpijają. A wena na zlocie zadymiaczy.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment