Aż zgłodniałem oby do października...
Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
Zgłosiłam chęć sprzedaży koźlaka u przedstawiciela i u kierownika rejonu ,zobaczymy co załatwią.Comment
-
Nic nie załatwią bo umowa jest już podpisana z Almą. Przecież tego piwa będzie śladowa ilość. Pamiętaj o tym, że jego spora część rozejdzie się wewnątrz Grupy Żywiec na cele reprezentacyjne.Comment
-
-
W gazeta.pl jest trochę na temat warzenia piwa przez Mistrza.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
No to zrobiłem małą galerię zdjęć z warzenia piwa w Cieszynie. Zapraszam do oglądania i wpisów w księdze gości. www.marcinkrysiak.pl/_wpComment
-
A ja się wpiszę tutaj że mi się podobało przeglądać po kolei wszystkie etapy warzenia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Genialne. Dopiero teraz miałem okazje obejrzeć. Naprawdę fajny przewodnik...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Comment