Cholera po co się przyznałem a wypiliśmy w trójkę raptem 1 ltr
Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziCholera po co się przyznałem a wypiliśmy w trójkę raptem 1 ltr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziSkandal! Wykorzystałeś niniejszym limit przysługujący Ci tego koziołka
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziCholera po co się przyznałem a wypiliśmy w trójkę raptem 1 ltr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNo to ładnie się dzieje. Teraz to już wszystkim ślinka cieknie, a piwa w sklepach brak.
Comment
-
-
ponieważ czasem jestem kompletnie zamotany to zapytam - czy dostaniemy jakies potwierdzenie/zaproszenie na zgłoszenie się do Cieszyna?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNa tym polega reklama. Ukryta ale jednak reklama.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziponieważ czasem jestem kompletnie zamotany to zapytam - czy dostaniemy jakies potwierdzenie/zaproszenie na zgłoszenie się do Cieszyna?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziI znowu spiskowa teoria dziejów?
Comment
-
-
Żeby nie było żadnych niejasności, chodzi mi o browar żywiec a nie o forumowicza o nicku Żywiec.
Comment
-
-
Inicjatywy, które ja realizuje są autorskie, nikt z GŻ mi ich nie zlecał ani narzucał. Piwowarzy domowi są naszymi honorowymi gośćmi od ponad 7 lata a wtedy GŻ radziła sobie na rynku znacznie lepiej i nie było jej potrzebne takie krypto działanie. Cieszyńska warka koźlaka to z kolei pomysł Przezesa GŻ pod wpływem m.in. spotkania z Andrzejem Sadownikiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziInicjatywy, które ja realizuje są autorskie, nikt z GŻ mi ich nie zlecał ani narzucał. (...).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziChyba się jednak nie zrozumieliśmy. Moje posty dotyczące Żywca nie dotyczyły ciebie a firme z którą jesteś w jakiś tam sposób powiązany.
Comment
-
Comment