Przepraszam za czepialstwo ale jeśli na 4 tygodnie przed wprowadzeniem do sprzedaży już odtrąbiony zostaje sukces i czytam, że projekt Koźlaka jest uzasadniony, to pachnie mi to bardziej PRem niż browarnictwem
Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
Dokładnie tak, koźlak dubeltowy jest skazany na sukces - zwłaszcza, że będzie go tak mało Tylko obawiam się, że cały nakład zostanie wykupiony przez nas i zwykły spijacz piwa nawet nie będzie miał szans go obejrzeć
Comment
-
-
Jasne że nie wierzę
I podobnie jak wszyscy przedpiścy już przebieram kuflami w oczekiwaniu na debiut sklepowy. Niemniej jestem uczulony na "matrekingowy" bełkot i w try miga całą akcję zdemaskowałem jako marketing wirusowy.
Wiem, wiem, nie interesuje nas czy GŻ w ten sposób wprowadza pozytywny wizerunek i buduje świadomość marki w określonej grupie konsumentów piwa ale to, że Browar Zamkowy uwarzył koźlaka...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTylko obawiam się, że cały nakład zostanie wykupiony przez nas i zwykły spijacz piwa nawet nie będzie miał szans go obejrzeć
Niestety zwykli spijacze Tyskiego już wiedzą o Koźlaku. Prasa lokalna na Śląsku pisała o Żywieckim konkursie i jego zwycięzcy. Znajomi miłośnicy Tyskiego i Lecha już mnie pytali co to za piwo ten Koźlak i obawiam się że będą chcieli go kupić.Last edited by noodles; 2009-11-08, 23:09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX Wyświetlenie odpowiedziA wierzysz, że nie będzie udany? Sam zaraz jak się pojawi polecę do Almy po 10 sztuk, niezależnie od ceny. I pewnie nie tylko ja Po prostu nie mam wątpliwości że to będzie świetne piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziZnowu pobawię się w statystykę. Jeśli jest 50.000 butelek to na jedną Almę przypada 1785. Jeśli wszyscy kupiliby po 10 sztuk jak Ty, to w jednej Almie całego BKD wykupiłoby 178 osób. Teoretycznie oczywiście(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziNiestety zwykli spijacze Tyskiego już wiedzą o Koźlaku. Znajomi miłośnicy Tyskiego i Lecha już mnie pytali co to za piwo ten Koźlak i obawiam się że będą chcieli go kupić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziJa kupię karton, więc musisz skorygować wyliczenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kolesław Wyświetlenie odpowiedziTo trzeba im mówić, że TEN koźlak to "wynalazek".Last edited by noodles; 2009-11-09, 13:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziA po co ? Dla nich każde piwo które różni się smakiem i kolorem od Tyskiego to wynalazek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJasne że nie wierzę
I podobnie jak wszyscy przedpiścy już przebieram kuflami w oczekiwaniu na debiut sklepowy. Niemniej jestem uczulony na "matrekingowy" bełkot i w try miga całą akcję zdemaskowałem jako marketing wirusowy.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvo Wyświetlenie odpowiedziWitam,
Piwo będzie dostępne we wszystkich Almach i tylko w Almach.
Wprowadzenie do sprzedaży jest planowane na piątek, 4.12.2009 od godziny 18.
Tak więc piwo już na starcie ma coś wspólnego z legendarnym SamichlausemO!Nanobrowar Domowy "PiwU"
Comment
-
Comment