Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Alma chciała już w piątek, ale GŻ uparła się przy Mikołajkach.
Od której nie wiem, ale myślę że normalnie, wraz z otwarciem sklepu.
W Almie w CH Promenada (Warszawa) na 6 XII planowane jest też coś oficjalnego dla mediów.O!Nanobrowar Domowy "PiwU"Comment
-
Obyś miał rację, bo do najbliższej Almy mam kilkadziesiąt kilometrów, a dodatkowo jest to było nie było inny dzień niż wszystkie i trzeba coś dzieciakom wymyślić.Comment
-
To teraz nie wiem czy jechać do Almy w Promenadzie czy też może w Piasecznie.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
-
Takie oto info jest na stronie GŻ.Comment
-
za rzecznikiem prasowym GŻ:
Do wprowadzenia limitowanej edycji Brackiego Koźlaka Dubeltowego (BKD) na rynek pozostalo już niewiele czasu. Dokładnie ile - mogą sie Państwo przekonać odwiedzając stronę www.festiwal-birofilia.pl
Pragne zawiadomić Państwa jako pierwszych, że na tej stronie umieściliśmy unikalny zegar zrobiony z kapsla Brackiego Koźlaka Dubeltowego, który odmierza czas pozostaly do premiery BKD. Odmierza w sposób wyjątkowy - wskazówki cofają się.
Dodatkowo uzupełniono rubrykę "Wiadomosci" - zarówno w polskiej jak i angielskiej wersji językowej tej strony. Zachęcam zatem do zapoznania się z poszczególnymi etapami warzenia Brackiego Koźlaka Dubeltowego wg. receptury Jana Krysiaka w Brackim Browarze Zamkowym w Cieszynie.Comment
-
Czy koźlak będzie dostępny w całej Polsce i czy poza Almą będzie go można zakupić w innych miejscach?Comment
-
Czemu te etykiety tak pieczołowicie skrywacie?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Napisz jeszcze że jakąś tekturę dołączacie do flaszek to napięcie będzie większe„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment