Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
No chciałem ponarzekać, że trochę przeładowana, no... ale bardzo mi się podoba.
Brawo.Comment
-
Comment
-
myślałem, że będzie w bączkach"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Comment
-
Etykietka raczej niezbyt wyszukana (może wrażenie pogorszyło światło) Spróbowania wyleżakowanej zawartości nie mogę się jednak doczekać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Normalnie nie moge sie doczekac,mialem okazje skosztowac tego kozlaka w cieszynie na gieldzie jak i niektorzy,co prawda byl jeszcze "mlody" ale byl juz pyszny,ktos kiedys spiewal "za czym kolejka ta stoi" ja bede stal za kozlakiem jak za komuny za butami,od rana.,bo warto no i naklad nie za duzy jak by nie patrzyl.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)Comment
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Mnie tez się bączki podobają. Właśnie bardziej kojarzą się z Chimay, niż z Lubelskim. Ale realia butelkowania w Zywcu są konkretne. Samo przestawienie linii (etykiety, kapsle no i ...zawartość) na jakies 170 hl - gruba sensacja w całym zakładzie.
Podobno nie zdarzyło się coś podobnego od nastu lat.Comment
-
Comment
-
Już nie szczuj, nie szczuj. Bo zaraz się okaże, że jacyś przedsiębiorczy wykupią po palecie z samego rana, a potem będzie można kupić butelki z etykietą i nienaruszonym kapslem na allegro.Comment
Comment