Podejrzewam, że szklanka będzie do powiedzmy czterech piw, bo jakoś nie wierzę, że do jednego.
Grand Champion VII KPD-Koźlak Dubeltowy
Collapse
X
-
Pójdziesz do sklepu to zobaczysz. Niedługo zaczniecie się pytać, po której stronie kasy będą stać dziewczyny i czy z prawej będzie stać blondynka czy brunetka.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Swoją drogą szkoda, że nie będzie jakiegoś kartonu 20-butelkowego. Jak ja ten detal (nie mówiąc o szatynkach) ramionami ogarnę?Comment
-
24 szt w kartonie nie dźwigniesz?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
-
Do sklepu nie pójdę, bo przez kilka dni będę poza Warszawą więc będę musiał do Almy wysłać swoją lepszą połowę, która o piwie nie ma pojęcia. Uważam, że w takim przypadku informacja, czy koźlak będzie miał np. jakieś wydzielone stoisko obok półki z piwem czy po prostu wjedzie w półkę między inne piwa jest istotna. To samo z odebraniem szklanki.
Kolor włosów hostessy nie ma tu nic do rzeczy (inna sprawa, gdybym to ja pojechał)Last edited by Tapir; 2009-12-01, 10:13.Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
Last edited by Seta; 2009-12-01, 10:19.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Wszystko zostało napisane w komunikacie rzecznika. Nie rozumiem w czym masz problem? A dziewczyna zawsze się może w sklepie zapytać, nikt jej tam nie ugryzie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
Informacja dla kolekcjonerów.
Firmowe szklanki na piwo Bracki Koźlak Dubeltowy będą dostępne w sprzedaży w Piwiarni Żywieckiej w Browarze w Żywcu. Powinny dojechać w przyszłym tygodniu. Jeszcze ich nie widziałem ale są ponoć zrobione na wzór szklanki porterowej ze zdobieniem z dwóch stron szkła.Comment
Comment