Ciekawa promocja Noteckiego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

U mnie niektórzy znajomi (Ci co na co dzień piją Tyskie) czytają z zainteresowaniem. Ale mało kogo przekonuje taki rodzaj ulotki. A o piwie tym nie słyszeli, a Tyskie jest dostępne i to wyjaśnia wszystko. Na pytanie co by zakupili to oczywiście Tyskie, choć ciekawość (po naszej edukacji) wzrasta i mówią, że spróbują.
    Wydaje się, że czas na większą edukację, a ulotki tego typu dobrze wróżą.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Ekwador, Quito, Ave 12 de Octubre E9-05, Abysmo
      pebejot
      Browar restauracyjny przy jednej z głównych arterii miasta.
      Założony w 2014 roku, legitymuje się hasłem "God's Fluids", co jest dobrym pokrzepieniem dla ducha przed degustacją.
      Lokal składa się z jednej długiej sali, wyposażonej w stoliki czteroosobowe i dwa bary....
      2020-03-26, 19:10
    • pebejot
      Portugalia, Porto, Rua da Picaria 72, A Fábrica da Picaria
      pebejot
      Niezwykle klimatyczny browar restauracyjny w centrum Porto, znajdujący się niedaleko słynnego starego marketu.
      Do lokalu prowadzi niepozorne, wąskie wejście z małym logotypem. Można nie zauważyć i ominąć to miejsce.
      Wewnątrz jest bar, dalej przejście prowadzi do sali z kilkoma...
      2023-09-19, 14:54
    • e-prezes
      Osjann, Hazy IPA
      e-prezes
      Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
      2025-04-07, 16:00
    • darekd
      Browar Stu Mostów, BGM Lucid Quest
      darekd
      Jedno z piw uwarzonych na tegoroczną edycję Beer Geek Magnes. Kooperacja z browarem Monsters

"West Coast" pilsner z dekstrozą i ryżem.
      11% ekstr.
      5% alk.

Aromat - chmielowy ("multiwitaminowy mix", potem owocowy kwasek), jest jakaś niewyraźna...
      2025-03-20, 21:09
    • heckler
      Šebířov-Vosná, Vosná 1, Pivovar Balík
      heckler
      Kolejny mikrus, który założony został w małej wiosce to Pivovar Balik i jest kontynuacją pasji piwowara domowego Tomáša Balíka. Browarek funkcjonuje na prywatnej posesji, a na jego ulokowanie przeznaczono starą stodołę.
      Rekonstrukcja jej rozpoczęła się wiosną 2022 roku i w prace...
      2025-02-05, 09:15
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...