Ciekawa promocja Noteckiego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

U mnie niektórzy znajomi (Ci co na co dzień piją Tyskie) czytają z zainteresowaniem. Ale mało kogo przekonuje taki rodzaj ulotki. A o piwie tym nie słyszeli, a Tyskie jest dostępne i to wyjaśnia wszystko. Na pytanie co by zakupili to oczywiście Tyskie, choć ciekawość (po naszej edukacji) wzrasta i mówią, że spróbują.
    Wydaje się, że czas na większą edukację, a ulotki tego typu dobrze wróżą.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Ekwador, Quito, Ave 12 de Octubre E9-05, Abysmo
      pebejot
      Browar restauracyjny przy jednej z głównych arterii miasta.
      Założony w 2014 roku, legitymuje się hasłem "God's Fluids", co jest dobrym pokrzepieniem dla ducha przed degustacją.
      Lokal składa się z jednej długiej sali, wyposażonej w stoliki czteroosobowe i dwa bary....
      2020-03-26, 18:10
    • pebejot
      Portugalia, Porto, Rua da Picaria 72, A Fábrica da Picaria
      pebejot
      Niezwykle klimatyczny browar restauracyjny w centrum Porto, znajdujący się niedaleko słynnego starego marketu.
      Do lokalu prowadzi niepozorne, wąskie wejście z małym logotypem. Można nie zauważyć i ominąć to miejsce.
      Wewnątrz jest bar, dalej przejście prowadzi do sali z kilkoma...
      2023-09-19, 13:54
    • heckler
      Czechy, Šebířov-Vosná, Vosná 1, Pivovar Balík
      heckler
      Kolejny mikrus, który założony został w małej wiosce to Pivovar Balik i jest kontynuacją pasji piwowara domowego Tomáša Balíka. Browarek funkcjonuje na prywatnej posesji, a na jego ulokowanie przeznaczono starą stodołę.
      Rekonstrukcja jej rozpoczęła się wiosną 2022 roku i w prace...
      2025-02-05, 08:15
    • Shedao
      Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
      Shedao
      Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
      2025-01-07, 14:37
    • abelincoln
      Urugwaj, Montevideo, Indica Beer, Obligado 1259
      abelincoln
      Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
      2025-01-01, 21:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...