Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza
Wyświetlenie odpowiedzi
Najlepsze koncernowe piwo (polskie)
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picek Wyświetlenie odpowiedzi
Okazjonalnie, czyli po taniości sięgam po Trefla z Netto
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziZ wódek jestem fanem Żołądkowej Gorzkiej, oczywiście klasycznej. tak mi doskonale idzie, ze mało, ze piję ją bez żadnej popitki to i cała buteleczka do kolacji pójść może (ale to muszę mieć fazę i dzień)Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picek Wyświetlenie odpowiedziZ masowych piwek (czyli pitych rzadko, ale jak już to w dużych ilościach ):
1 - Żubr
2 - Harnaś
3 - Tatra
4 - Żywiec (ale tylko w takiej knajpie gdzie nic innego nie ma)
Okazjonalnie, czyli po taniości sięgam po Trefla z NettoOstatnia zmiana dokonana przez miras2; 2009-10-29, 01:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Darek_J-23 Wyświetlenie odpowiedziDojlidy Magnat, Zubr
Warka
Krolewskie Jasne pelne2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziMagnata nie ma od kilku lat. Żubr delikatnie mówiąc jest niepijalny (przynajmniej dla mnie)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Darek_J-23 Wyświetlenie odpowiedziMagnata juz nie produkuja? (...):
Comment
-
-
Witam, nowy tutaj jestem, więc nie wiem czy to będzie poprawne politycznie, ale ja jeśli muszę pić polskie koncernowe to wybieram... LECHa. Koniecznie w butelkach 0,33l. Ewentualnie, ale bardzo ewentualnie - TYSKIE. Za to jakoś nie mogę Żywca...
Comment
-
-
witam <--pierwszy post
do niedawna piłem tylko piwa "wielkoseryjne" najczęściej Warkę czerwoną i Pasta. w dalszej kolejności żubr i harnaś. Ostatnio zaczynam eksperymentować. I teraz takie piwa mi mi już nie smakują( no chyba, że jest to 4 z kolei i dalej )
Teraz jak mam coś kupić w markecie to szukam:
1.Broka
2.Perły
3.Łomży
albo biorę coś czego jeszcze nie piłem.
Comment
-
Comment