Niemiecki browar restauracyjny w Drebkau postanowił być baaardzo oryginalny i wymyślił piwo o smaku jak w tytule...
Piwo o smaku... ogórkowym
Collapse
X
-
Piwo o smaku... ogórkowym
Last edited by Pendragon; 2009-11-04, 20:28.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNiemiecki browar restauracyjny w Drebkau postanowił być baaardzo oryginalny i wymyślił piwo o smaku jak w tytule...
http://www.kircher-brauhaus.de/de/br...ltneuheit.html
Już od jakiegoś czasu istnieje ten radler.
Notabene piękny to browar w przeciwieństwie do wspomnianego Ediego. Warto również wspomnieć że jest położony blisko granicy z Polską.
Fotki z browaru:
Last edited by abernacka; 2009-11-05, 07:17.
Comment
-
-
Pod pierwszą z tych fotek piszesz, że otwarty 3-4 razy w miesiącu. W sensie, że dla zwiedzania, czy że spożywanie piwa jest np. tylko w soboty?
Wziąłem się za aktualizację niemieckich mapek piwnych i dlatego teraz znalazłem info o piwie ogórkowym.Last edited by Pendragon; 2009-11-05, 10:00.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi(....) czy że spożywanie piwa jest np. tylko w soboty?
(...)
Comment
-
Comment