Piękne etykiety ale czy ktoś z was może zna datę premiery tych piw?
nowe piwa z Kormorana
Collapse
X
-
-
-
Jest 26 listopad. Na rynku nadal tych produktów nie ma, w związku z tym mogę śmiało napisać, że twoja data jest mocno nieprecyzyjna.Comment
-
Comment
-
Z tego co widać na etykiecie 4 słody: jęczmienny, pszeniczny, żytni(!) i.... karmelowy
I 4 "tylko zboża": orkisz, owies, płaskurka, pszenżyto. Czyli generalnie duzo różnej pszenicy...
Zastanawiają mnie kłosy żyta na miodowym...Ostatnia zmiana dokonana przez Seta; 2009-11-26, 15:32.Comment
-
Etykietki ładne, dawno mi się żadne tak nie podobałyComment
-
Etykiety świetne, nie spodziewałem się czegoś takiego po BK. No i już się niecierpliwię na to niefiltrowane Warnijskie. Oby go tylko nie wypozycjonowali jak portera, choć z drugiej strony niewielką będzie miało konkurencję.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Related Topics
Collapse
-
Dla prawdziwych koneserów portera przygotowano ekskluzywną ofertę na pełne i niezwykłe celebrowanie tego dnia. Między innymi 4-daniowy obiad z degustacją Porterów leżakowanych w beczkach z różnych zakątków świata.oraz zwiedzanie browaru z degustacją piwa prosto z tanku. Koszt 400zł od osoby
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-01-03, 17:23 -
-
Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.
Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-03, 20:53 -
-
Podczas wakacyjnej wizyty w Słowenii udało mi się w końcu dotrzeć do porządnego browaru posiadającego własny wyszynk, innego niż większość restauracyjnych w tym kraju, oferującej byle jakie piwa w stałej odsłonie "jasne i ciemne".
Tektonik Kraft Pivovarna znajduje się...-
Channel: Słowenia
-
-
18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.
W programie m.in.:
– ciekawostki piwne;
–...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Są to przemysłowe przedmieścia i chyba... dość dalekie Bolonii. Po drodze mijamy miasteczko/wioskę Anzola di Emilia, by tam dotrzeć. Jedzie tam autobus nr 87 z centrum raz na godzinę (koszt 2 ojro w jedną stronę). Co pół dociera tylko do tej wioski. Skąd jest ok 40 min. z buta wzdłuż...
-
Channel: Włochy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment