Piękne etykiety ale czy ktoś z was może zna datę premiery tych piw?
nowe piwa z Kormorana
Collapse
X
-
-
-
Jest 26 listopad. Na rynku nadal tych produktów nie ma, w związku z tym mogę śmiało napisać, że twoja data jest mocno nieprecyzyjna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek122 Wyświetlenie odpowiedzisory miesiąc mi uciekł po trzecim grudnia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJestem ciekaw ile z tych 8 zbóż widziało słodownię
I 4 "tylko zboża": orkisz, owies, płaskurka, pszenżyto. Czyli generalnie duzo różnej pszenicy...
Zastanawiają mnie kłosy żyta na miodowym...Last edited by Seta; 2009-11-26, 14:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziZastanawiają mnie kłosy żyta na miodowym...
Comment
-
-
Etykietki ładne, dawno mi się żadne tak nie podobały
Comment
-
-
Etykiety świetne, nie spodziewałem się czegoś takiego po BK. No i już się niecierpliwię na to niefiltrowane Warnijskie. Oby go tylko nie wypozycjonowali jak portera, choć z drugiej strony niewielką będzie miało konkurencję.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment