Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JerzyMackiewicz
Wyświetlenie odpowiedzi
nowe piwa z Kormorana
Collapse
X
-
dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
-
-
I za takie etykiety i takie nazwy wreszcie można bić brawo. To tak a propos poprzednich wyrobów z BK, ale też np. nowych etykiet z GABa.
Comment
-
-
Warnijskie było już lane dziś podaczas wizyty w browarze znów wyrwałem kilka butli.
Miodowe ma być rozlewane w czwartek - znów będę musiał wyjść wcześniej z pracy, żeby coś zasmakować prosoto z rozlewu.
Całe etki zamieszczam - przynajmniej się staram.
Zaraz dam je też do galerii.
Z każdym łykiem Warnijskie wydaje się lepsze, bo przy tak znacznym udziale udziwnień każdy znajdzie coś dla siebie (i fani szczyapania w język - z pszenicy i aksamitu - z owsa i nuty gorzyczki, ale nie chmielowej i tego czegoś co maja wszystkie piwa z BK, a moja Żona zowie "tępą wodą"
Comment
-
-
Etykiety PROSZĘ dodawać do działu kolekcjonerskiego!Last edited by ART; 2009-11-30, 15:49.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika muzealnik Wyświetlenie odpowiedzino i ostatnia.
Powiem więcej na lewym oprowgramowaniu do saknera coś idzie nie tak.
Comment
-
-
Lewym nie znaczy nielegalnym.
Jest taki kłopt, że przy kilku komputerach i skanerach zawsze okazuje się, że jak trzeba coś zeskanować szybko to trafia się najstarszy "złom" co służył tylko do OCR-ów.
Do grafiki mam inny sprzęt z dostasowanym oprogramowaniem.
Jak zawsze jestem za całkowitą legalnością.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Dzisiaj testowałem ,,Miodne'' ! rewelacja! Ciemne piwo z miodem wielokwiatowym ze zbilansowaną goryczką - super! najlepsze piwo miodowe jakie smakowałem! Polecam, Kormoran rulez ....dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek122 Wyświetlenie odpowiedziJak kolega mnie rozróznia żyta od pszenicy sorydobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziRozdwojenie jaźni masz?dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
Comment