W ostatnią sobotę brałem udział w telefonicznej ankiecie "piwo a piłka nożna", a dokładniej pytano mnie o Żubra i markę Żubr. Pytania krążyły wokół dwóch zasadniczych spraw zleconych ankieterom przez KP:
1) KP rozważa wycofanie się ze sponsoringu Jagiellonii w Białymstoku i chce otoczyć opieką całą trzecią ligę lub też kilka klubów z niższych lig na Podlasiu oraz
2) Pytano mnie o to czy gdyby pojawił się na rynku Żubr niepasteryzowany to byłbym nim zainteresowany.
Ciekawe czy i kiedy pojawiłoby się takie niepasteryzowane piwo (oraz na ile byłoby niepasteryzowane); jaka byłaby dostępność tego Żubra i nareszcie co skłoniło KP do samego myślenia o takim posunięciu - czyżby sprzedaż spadła aż tak bardzo?
I teraz już się rozmarzyłem - jeśli wprowadzą wersję niepasteryzowaną Żubra to może kiedyś powróci również Porter Polski z Dojlid?...
1) KP rozważa wycofanie się ze sponsoringu Jagiellonii w Białymstoku i chce otoczyć opieką całą trzecią ligę lub też kilka klubów z niższych lig na Podlasiu oraz
2) Pytano mnie o to czy gdyby pojawił się na rynku Żubr niepasteryzowany to byłbym nim zainteresowany.
Ciekawe czy i kiedy pojawiłoby się takie niepasteryzowane piwo (oraz na ile byłoby niepasteryzowane); jaka byłaby dostępność tego Żubra i nareszcie co skłoniło KP do samego myślenia o takim posunięciu - czyżby sprzedaż spadła aż tak bardzo?
I teraz już się rozmarzyłem - jeśli wprowadzą wersję niepasteryzowaną Żubra to może kiedyś powróci również Porter Polski z Dojlid?...

Comment