wpadłem na taki pomysł spotu reklamowego Żubra, gdy przy mnie w sklepie dwóch dresów kupowało Żubra, mając do wyboru i Świeże i inne lepsze piwa - ,, Łosie lubią Żubra''
Żubr niepasteryzowany - plotki i spekulacje
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziTo trzeba nową grypę obmyślić
Mam nadzieję, że nie będzie to grypa kocia, bo będę musiał utłuc swojego pasożyta domowego. Jakoś jestem przywiązany do bydlaka, mimo że najbardziej bezużyteczne zwierzę na świecie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziSama się zrobi. Przyroda jest bardzo pomysłowa.
Przyroda powiadasz?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Mam podstawy wykształceniap przyrodniczego i wiem, co natura potrafi. Ty byś wymyślił takie zwierzę? http://homepage.mac.com/nmonks/Proje...hamites_02.jpg
A natura wymyśliła. To jakiś amonit. A takie cos? http://envis.praha-mesto.cz/rocenky/...to/fot19-3.gif
To są graptolity. Nikt nawet nie wie, jak samo zwierzę wyglądało, to są tylko graptynowe szkielety kolonii.
Więc nie mów mi, ze przyroda czegoś nie wymyśli.
Comment
-
-
Miałem na myśli te grypy zwierzęce, a nie zwierzątka i skamieniałości.
Żubry, łosie, koty i inne "pasożyty".
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak jest z Fraterem Pszenicznym, ale ja go nadal widuję w sklepach, tak jak Podwójnego. Musimy pamiętać, że KP ma wygaszony browar w Kielcach i coś w końcu musi zacząć w nim produkować (lub sprzedać, ale w kryzysie to im się nie opłaci), a Tyskim, Lechem i Żubrem już raczej więcej rynku nie zdobędą. Być może rozważą też reaktywacje niektórych marek, na których postawiono kiedyś krzyżyk.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTeż myślałem, że to będzie wygaszenie, ale KP powiedziała wyraźnie, że wyposażenie sprzeda zagranicę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziW ostatnią sobotę brałem udział w telefonicznej ankiecie "piwo a piłka nożna", a dokładniej pytano mnie o Żubra i markę Żubr. Pytania krążyły wokół dwóch zasadniczych spraw zleconych ankieterom przez KP:
1) KP rozważa wycofanie się ze sponsoringu Jagiellonii w Białymstoku i chce otoczyć opieką całą trzecią ligę lub też kilka klubów z niższych lig na Podlasiu oraz
2) Pytano mnie o to czy gdyby pojawił się na rynku Żubr niepasteryzowany to byłbym nim zainteresowany.
Ciekawe czy i kiedy pojawiłoby się takie niepasteryzowane piwo (oraz na ile byłoby niepasteryzowane); jaka byłaby dostępność tego Żubra i nareszcie co skłoniło KP do samego myślenia o takim posunięciu - czyżby sprzedaż spadła aż tak bardzo?
I teraz już się rozmarzyłem - jeśli wprowadzą wersję niepasteryzowaną Żubra to może kiedyś powróci również Porter Polski z Dojlid?...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzimam jeszcze w piwnicy portera z dojlid , jakby chcieli zrobić takiego samego to im udostępnie do porównania
Jak to dobrze sobie czasami pomarzyć...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziJa mam jeszcze 10 sztuk tego specjału i jeśli zechcą wznowić produkcję to sprezentuje im butelkę za darmo .
Jak to dobrze sobie czasami pomarzyć...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
"Troszkę" im zeszło, ale w końcu zliczyli wyniki telefonicznych ankiet i na rynek wszedł PRAŻUBR :]
ależ oni mają tempro prac !!!!
"kraft" może się zacząć bać
Comment
-
Comment