A teraz można wskoczyć na dział tego piwa "nie-Zdrowe-go" i poczytać o jego "ciekawym" smaku... jednym słowem porażka w nazwach i co gorsza w smaku...
- nie wróżę dobrej przyszłości....
Cała ta seria nowych piw z Gaba to jakaś totalna porażka, 2 piwa u mnie poszły praktycznie odrazu do zlewu: "Zdrowe" i "Blue Grass". W lodówce czeka jeszcze ten "pseudo" Stout pewnie nie lepszy.....
Cała ta seria nowych piw z Gaba to jakaś totalna porażka, 2 piwa u mnie poszły praktycznie odrazu do zlewu: "Zdrowe" i "Blue Grass". W lodówce czeka jeszcze ten "pseudo" Stout pewnie nie lepszy.....
a co jest z nimi nie tak-kwach czy zwyczajnie nie smaczne?
Piłem Dragons blood - Ludzie dajcie spokój to jakiś żart Sudeckie mocne z Witnicy o ile pamiętam jest 10 razy lepsze a kosztuje 1.60 za ta smoczą krew wywaliłem 5.4 a dawno nie piłem gorszego piwa - blee
Wg mnie gab popełnił wielki błąd przerzucając się z segmentu piw ekonomicznych na półkę exclusiv to tak jak by głubczyce albo jabłonowo chciały dorównać hainekenowi albo amberowi.
Wg mnie gab popełnił wielki błąd przerzucając się z segmentu piw ekonomicznych na półkę exclusiv to tak jak by głubczyce albo jabłonowo chciały dorównać hainekenowi albo amberowi.
Akurat w przypadku Głubczyc, Jabłonowa i Heinekena postawiłbym znak =
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą .... Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Bzdura, nie popełnił błędu w obraniu strategi. Popełnił błąd w jej realizacji. Pomysł był dobry, wykonanie, szczególnie w przypadku Zdrowego - tragiczne.
Bzdura, nie popełnił błędu w obraniu strategi. Popełnił błąd w jej realizacji. Pomysł był dobry, wykonanie, szczególnie w przypadku Zdrowego - tragiczne.
Dokładnie tak.
Zastanawiam się czy w browarze wiedzą co to kontrola jakości???
Moim zdaniem celtyk ma racje.
Jesli w browarze chcieli wejść na rynek piw ekskluzywnych. Powinni czerpiąc stałe i pewne dochody z ekonomicznych produktów - powoli wprowadzić na próbę jedno może 2 piwa. Jesli się nie przyjmą zmienić ofertę.
I uczyć się nowego rynku bo po tych 4 truciznach widac, że nie mają o nim pojęcia...
Comment