Pokusiłem się dzisiaj na degustację nowych piw z GABa i tylko sobie zepsułem wieczór i kubki smakowe, nawet ten stout jakiś taki bezpłciowy, normalnie masakra
Nowa seria piw z GABa
Collapse
X
-
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziBzdura, nie popełnił błędu w obraniu strategi. Popełnił błąd w jej realizacji. Pomysł był dobry, wykonanie, szczególnie w przypadku Zdrowego - tragiczne.
Jeśli chce się robić piwo hajendowe, to musi być bardzo dobre I drogie. Tylko drogie nie wystarczy.
Chociaż Koreb nie potwierdza tej reguły.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTeż uważam, że prezentuje się najlepiej. Jeśli na kontrze jeszcze będzie wyjaśnienie (niekoniecznie prawdziwe), że Blue Grass to był taki rewolwerowiec, a przydomek pochodzi od tego, że... to ta nazwa jest się w stanie obronić. Bo na razie, to nie wiem co autor miał na myśli.
Comment
-
-
Jest to już 3-cie z kolei piwo z Browaru GAB, po BLUE GRASS i ZDROWYM, którym miałem sposobność "uraczyć" (?!) moje kubki smakowe. Niestety jak dotąd, żadne z w\w piw nie przypadło mi do gustu i jestem raczej rozczarowany produktami tego browaru. Jego produkty bardzo przypominają mi to piwo które piło się w czasach PRL. Jednym zdaniem. Absurdalna cena ( ponad 4 zł\but ) za którą kupiłem piwo o nieciekawych walorach smakowych. Wolę już z pobliskiego hipermarketu kupić Barleya z Van Pura za 1,59 zł.....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woj69 Wyświetlenie odpowiedziJest to już 3-cie z kolei piwo z Browaru GAB, po BLUE GRASS i ZDROWYM, którym miałem sposobność "uraczyć" (?!) moje kubki smakowe. Niestety jak dotąd, żadne z w\w piw nie przypadło mi do gustu i jestem raczej rozczarowany produktami tego browaru. Jego produkty bardzo przypominają mi to piwo które piło się w czasach PRL. Jednym zdaniem. Absurdalna cena ( ponad 4 zł\but ) za którą kupiłem piwo o nieciekawych walorach smakowych. Wolę już z pobliskiego hipermarketu kupić Barleya z Van Pura za 1,59 zł.....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTo jeszcze napisz które masz na myśli Blood czy Eye?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woj69 Wyświetlenie odpowiedziEye - zał. JPG
Comment
-
-
Comment
-
-
Niestety, wcześniej nie miałem takiej możliwości - brak dostępu do piw regionalnych. W pobliskich sklepach - wszechobecny zalew monopolu... W końcu jednak spełniło się moje ciche marzenie. Niedawno otwarto bowiem nieopodal mojego miejsca zamieszkania prawdziwy sklep monopolowy - dla birofili. Oferujący bogatą gamę zarówno piw z małych, regionalnych browarów polskich, jak i z zagranicznych. W związku z tym moja aktywność. Polecam litewskie piwo : ŚVYTURYS-DARK RED. - Super !!! - zał. JPGLast edited by ART; 2010-03-18, 23:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woj69 Wyświetlenie odpowiedziNiestety, wcześniej nie miałem takiej możliwości - brak dostępu do piw regionalnych. W pobliskich sklepach - wszechobecny zalew monopolu... W końcu jednak spełniło się moje ciche marzenie. Niedawno otwarto bowiem nieopodal mojego miejsca zamieszkania prawdziwy sklep monopolowy - dla birofili. Oferujący bogatą gamę zarówno piw z małych, regionalnych browarów polskich, jak i z zagranicznych. W związku z tym moja aktywność. Polecam litewskie piwo : ŚVYTURYS-DARK RED. - Super !!! - zał. JPG
Secundo: ART Cię zamorduje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woj69 Wyświetlenie odpowiedziOK. Kończę browara i lulu....."Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.
Comment
-
-
Proszę wybaczyć, ale po degustacji piwa z browaru GAB, a następnie dla kontrastu - w\w z browaru litewskiego nie mogłem się oprzeć pokusie, aby go zarekomendować w ramach tej dyskusji. Bez obawy, ani mi w głowie jego reklama, a po dwóch spożytych piwach - tej klasy do osiągnięcia wiadomego stanu zaręczam, że przy mojej "kubaturze" to mi jeszcze daleko. Chciałem tylko zaznaczyć, że za podobną cenę można się raczyć trunkiem nader przednim jak i podłym w smaku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. woj69
Comment
-
Comment