Albo o buty kolarskie.
Okresowa kontrola piw niepasteryzowanych
Collapse
X
-
Jednakże osoby opiniotwórcze jeśli wypowiadają się to liczą się z tymi wypowiedziami inni ludzie. "O, Czes napisał, że browar.biz jest chory - to pewnie coś w tym jest". Potem oczywiście - jak to MarekJ napisał - plotka dostaje własnych nóg, zmienia się i ewoluuje.
Ja jestem osobą o wiele mniej opiniotwórczą, ale jest wiele rzeczy, których nie piszę, a jeśli już coś piszę, to zdaję sobie sprawę z konsekwencji. Dlatego moja opinia o współpracy stowarzyszenia z koncernem była wyrażona w sposób jasny i dobitny, ale z komentarzem o wzajemnym szacunku i współpracy.
Zatem jeśli Czes zdaje sobie również sprawę z tego, to ma świadomość, że te słowa czynią krzywdę temu portalowi. I skoro nie komentuje tego ani nie dementuje, to można sądzić, że robi to celowo.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Jednakże osoby opiniotwórcze jeśli wypowiadają się to liczą się z tymi wypowiedziami inni ludzie. "O, Czes napisał, że browar.biz jest chory - to pewnie coś w tym jest". Potem oczywiście - jak to MarekJ napisał - plotka dostaje własnych nóg, zmienia się i ewoluuje.
Zmusić go do przeprosin?
Ja jestem osobą o wiele mniej opiniotwórczą, ale jest wiele rzeczy, których nie piszę, a jeśli już coś piszę, to zdaję sobie sprawę z konsekwencji. Dlatego moja opinia o współpracy stowarzyszenia z koncernem była wyrażona w sposób jasny i dobitny, ale z komentarzem o wzajemnym szacunku i współpracy.
Podział się dokonał a teraz rozpoczyna się wojna. Niektórzy chcieliby jej uniknąć a niektórzy chcą eskalacji konfliktu aby pokazać, kto jest lepszy.
Może...Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
Ja też nie mam Czesowi za złe zmiany poglądów. Raczej nie podoba mi się wyartykułowanie tych poglądów. Wszystko można powiedzieć w różny sposób - ten akurat nie przypadł mi specjalnie do gustu...
Comment
-
Jeśli wypowiedzi Czesa jako osoby prywatnej mają się przekładać na wizerunek jakiejkolwiek organizacji, to dlaczego akurat na PSPD? Może lepiej niech się przekłada na SRBP, tam też Czes pełni funkcję przewodniczącego.Comment
-
Tym bardziej że wypowiadał się o browarze przemysłowym a nie o piwowarstwie domowymMniej książków więcej piwaComment
-
Comment
-
To nie jest kwestia wyboru I nie ja o tym decyduję, tylko opinia publiczna, zatem sorry, nie mogę Ci pomócComment
-
To w takim razie nie ma się chyba co obrażać, że Czes wyraził zdanie jakie prezentuje (przynajmniej wynika to z mojej wiedzy) część (nie taka znowu mała) opinii publicznej.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment