Górniak, nie ma co się kłócić.
Piwo żytnie z browaru Konstancin?
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Byłoby to zatem pierwsze górne z tego browaru. Mając na względzie przekręty Relakspola w tej materii wolę być podejrzliwy. Nic nie stoi na przeszkodzie zrobić na dolniakach skoro C.K. Browar warzy "świetnego" pszeniczniaka na lagerowych
Comment
-
-
Jest na górniakachSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziJest na górniakach
Comment
-
-
E-prezes, nie mają ich od nas Pszenicznych.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
No i pięknie. Dotarłem o pogańskiej porze na kwadrans na giełdę, zatankowałem "żytnie" i "lekkie" do butelek i wio, z powrotem.
"Żytnie" wczoraj smakowałem, wyjątkowo spokojnie oglądając mecz z Hiszpanią w piłkę ręczną. Piwo pięknie wygląda, bardzo ciekawie pachnie. O smaku więcej napiszę, jak zdegustuję drugą litrową flachę. Generalnie, wrażenia mam pozytywne.
Lekko zatrącając OT, na giełdzie dostałem kalendarz konstanciński z nowymi wzorami etykiet. Wynika z tego, że pojawi się "Lekkie" (mam w butli, nalane na giełdzie... ). Mnie się takie wzornictwo podoba, bo wyróżnia ten browar, czyniąc jednocześnie ofertę spójną graficznie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziTo "Lekkie" to lżejsza wersja Mazowieckiego, czy też zastępstwo Zdrojowego?
Tylko tyle, bo sam więcej nie wiem
W rolę Mazowieckiego wcielić cie zdaje ma: http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=42662Last edited by Pendragon; 2010-01-26, 22:44.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment