Polskojęzyczne strony zagranicznych browarów
Collapse
X
-
-
Comment
-
Cała grupa K Brewery Trade ma stronę po polsku:
Comment
-
Comment
-
Może to dowód na to, jak przekonywał Darekd, że K Brewery Trade stawia na autonomię i niezależność poszczególnych browarów z grupy?Comment
-
Małe podsumowanie:
Piwo dymne, Malej Wenecji, Rauchbier, Schlenkerla, Bier, Bamberg, Tradition, original, Bierkultur, smokebeer, smoke, beer, smokedbeer, bavaria, germany, speciality, franconia, Franken, Bayern, Deutschland, Spezialit�t, Tourismus, Reise, Erlebnis, Holzfass, Reinheitsgebot, 1516, DLG, Bierversand, brauen, Gastlichkeit, fr�nkisch, Brauerei, Gastst�tte, urig, historisch, Wirtshaus, Ausschank
Pivo Holba za své jméno, hrdost a jedinečnost vděčí Jeseníkům. Za svou slávu a chuť pak našim sládkům, kteří střeží jeho kvalitu s úctou k řemeslu i přírodě.
Jedes Bier ein Original - Neuzeller Klosterbrauerei liefert per Post Schwarzbiere, Klosterbier und Gourmetbiere
Comment
-
Browar Stiegl z Salzburga (Austria) też przygotował swoją stronę po polsku. Wszystko w związku z rozwojem browaru, budową muzeum i małej warzelni, która raz w miesiącu w niewielkim nakładzie wypuszcza jedno specjalne piwo. W marcu jest nim Extra Stout.Comment
-
-
Jest już polska strona www.karamalz.pl ,a samo piwo niebawem zagości u nas w sklepach!Comment
Related Topics
Collapse
-
Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...3 Photos
-
Channel: Łotwa
-
-
Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
-
Channel: Czechy
2023-05-11, 00:45 -
-
Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.
Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić
Nas gugielmapki...-
Channel: Dolnośląskie
2024-10-28, 22:31 -
-
Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...3 Photos-
Channel: Grecja
-
-
Jest to jakby licencja... to prawdopodobnie parametry są co najmniej podobne
do oryginału.
Może ktoś zweryfikuje? Strony polska i czeska są prawie takie same ale w naszej nie ma potrzebnych parametrów.
Ekstrakt 10*, IBU 14 i alko 3,8%. Chmiel w czeskim koziołku to...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-01-03, 21:38 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment