Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g
Wyświetlenie odpowiedzi
Dlaczego nie pić piwa prosto z butelki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzipijąc desperadosa czy też milera możemy ocenić kolor bo butelki są przeźroczyste2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziŁo matko, ocenic kolor po butelce - w sklepie można, .....ale pic to. ZGROZAMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA skąd ty wiesz co ja spożywam? Skąd wiesz od kogo mam kiełbasę, biały ser, mleko, warzywa itd? No skąd to wiesz?
Oczywiście, że woda nie daje gwarancji. Ale co ma woda do piw, które podałeś?
Podałeś wyroby piwopodobne, nie ma się czym zachwycać.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziKufel do ejla? Szklanka powinna być, jeśli już mowa o "namaszczeniu".Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
W wypadku Desperadosa i Millera chodzi chyba tylko o taki "piwny szpan" - nieważne, że pije kolorową wodę z chemicznym aromatem, ważne że pije się "trendy piwo" - dlatego zgodzę sie, że te piwa są predestynowane do picia z butelki. Tylko po co marnować na nie kasę?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX Wyświetlenie odpowiedziW wypadku Desperadosa i Millera chodzi chyba tylko o taki "piwny szpan" - nieważne, że pije kolorową wodę z chemicznym aromatem, ważne że pije się "trendy piwo" - dlatego zgodzę sie, że te piwa są predestynowane do picia z butelki. Tylko po co marnować na nie kasę?2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX Wyświetlenie odpowiedziW wypadku Desperadosa i Millera (...) Tylko po co marnować na nie kasę?Last edited by Seta; 2010-01-08, 22:43.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziŻeby być trendi - pijesz piwo najdroższe w knajpie? Niech inni to widzą - nie przelewaj! Stać Cię!Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziŻeby być trendi - pijesz piwo najdroższe w knajpie? Niech inni to widzą - nie przelewaj! Stać Cię!
Comment
-
-
Tak się zastanawiam, dlaczego XXI wiek doprowadził do sytuacji, w której największe światowe marki piwne określane są mianem wyrobów piwopodobnych. Zapewne na to zasługują, ale dlaczego tak się stało? Przecież - nie ma bata - te marki zyskiwały sławę w czasach, gdy światem nie rządził wszechobecny marketing i gra pozorów więc kiedyś musiały być to po prostu dobre piwa. Co się stało, że dziś nie są dobre?
A propos tematu: dziś postanowiłem pójść za radą specjalistów i przelałem browar do szkłaLast edited by Obywatel1978; 2010-01-08, 23:25.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziI właśnie dlatego piwo lepsze (regionalne) jest lepsze niż maówka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Obywatel1978 Wyświetlenie odpowiedziTak się zastanawiam, dlaczego XXI wiek doprowadził do sytuacji, w której największe światowe marki piwne określane są mianem wyrobów piwopodobnych. Zapewne na to zasługują, ale dlaczego tak się stało? Przecież - nie ma bata - te marki zyskiwały sławę w czasach, gdy światem nie rządził wszechobecny marketing i gra pozorów więc kiedyś musiały być to po prostu dobre piwa. Co się stało, że dziś nie są dobre?
A propos tematu: dziś postanowiłem pójść za radą specjalistów i przelałem browar do szkła
A Fiat robi dużo lepsze samochody niż Porsche, bo więcej ich sprzedaje.
etc etc
Daj spokój - mylisz się....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Obywatel1978 Wyświetlenie odpowiedziTak się zastanawiam, dlaczego XXI wiek doprowadził do sytuacji, w której największe światowe marki piwne określane są mianem wyrobów piwopodobnych. Zapewne na to zasługują, ale dlaczego tak się stało? Przecież - nie ma bata - te marki zyskiwały sławę w czasach, gdy światem nie rządził wszechobecny marketing i gra pozorów więc kiedyś musiały być to po prostu dobre piwa. Co się stało, że dziś nie są dobre?
A propos tematu: dziś postanowiłem pójść za radą specjalistów i przelałem browar do szkła
Polecam film Beer Wars.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Obywatel1978 Wyświetlenie odpowiedziCo się stało, że dziś nie są dobre?
Comment
-
Comment