Można prosić jakieś zdjęcie tych nowych piw
Nowe Corneliusy
Collapse
X
-
Comment
-
Nowe Corneliusy
Moi Drodzy jestem tak blisko źródełka że mogę w dniu produkcji poznawać uroki nowych rodzai tych piw. Właśnie jestem po degustacji Baltic Portera, Ale Ale i Premium Lager Beer! Najkrócej mówiąc coś niepowtarzalnego, piana pozostaje do ostatniego łyka a smak przypomina mi smaki piwa które pewnie kiedyś musiałem się napić za dawnej komuny. goryczkę z Ale Ale i Premium w przenośni można porównać do uroku Żaglowca na pełnym morzu.......... Nie będę dodawał nic więcej bo mówić o tych piwach a nie zakosztować go to kazirodztwo............Comment
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Ale skoro pojawia się marketingowe pindolenie znaczy się, że i piwka niebawem ujrzą światło dzienneComment
-
Ja to się tylko zastanawiam z kąd biorą się pomysły na taką "kampanię". Szef zkomuś zleca w Firmie? Może jakiś napalony gość od PR? A może zlecili kampanię jakiejś zewnętrzej firmie a tam "młodzi gniewni" po burzy mózgów serwują nam takie kwiatki
Tego nawiązania do kazirodztwa to już kompletnie nie kumam. Mam nadzieję, że nie będzie mi się to kojarzyć/przypominać podczas opróżniania butelek
Ludzie nie zdają sobie sprawy ile tacy ignoranci w sprawach PR mogą wyrządzić krzywdy.Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!Comment
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Za późno, stało się. Nowe Sulimary są kazirodcze. Strach się bać.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Nawet nie chcę o tym myśleć, jest to dla mnie za straszneSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Myślę, że jak już wpadli na taki błyskotliwy pomysł, to powinni być konsekwentni i walnąć np. takie hasło:
Nowe Corneliusy - prawdopodobnie najbardziej kazirodcze piwa na świecie!Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2010-01-18, 16:17."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
-
Komuś właśnie przepadła premiaSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl