Nowe Corneliusy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celtyk87
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.11
    • 208

Można prosić jakieś zdjęcie tych nowych piw

Comment

• kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celtyk87
      Można prosić jakieś zdjęcie tych nowych piw
      Jakbyś przeczytał dwa posty wyżej, to byś wiedział, że żadnych fotek jeszcze być nie może.
      blog.kopyra.com

Comment

• barraccuda
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2010.01
        • 2

Nowe Corneliusy

Moi Drodzy jestem tak blisko źródełka że mogę w dniu produkcji poznawać uroki nowych rodzai tych piw. Właśnie jestem po degustacji Baltic Portera, Ale Ale i Premium Lager Beer! Najkrócej mówiąc coś niepowtarzalnego, piana pozostaje do ostatniego łyka a smak przypomina mi smaki piwa które pewnie kiedyś musiałem się napić za dawnej komuny. goryczkę z Ale Ale i Premium w przenośni można porównać do uroku Żaglowca na pełnym morzu.......... Nie będę dodawał nic więcej bo mówić o tych piwach a nie zakosztować go to kazirodztwo............

Comment

• Qbric
          Porucznik Browarny Tester
          • 2001.04
          • 427

Taki bełkot marketingowy zazwyczaj wywiera efekt przeciwny do zamierzonego... daj sobie człowieku spokój. Sami spróbujemy i ocenimy.
          Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!

Comment

• leona
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2009.07
            • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barraccuda
            Nie będę dodawał nic więcej bo mówić o tych piwach a nie zakosztować go to kazirodztwo............
            A wklejanie tego samego postu w kilku różnych wątkach to p...lenie bez sensu....

Comment

• Maidenowiec
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 2287

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barraccuda
              Nie będę dodawał nic więcej bo mówić o tych piwach a nie zakosztować go to kazirodztwo............
              Mózg mi implodował.
              Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Cannabee776i99
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2009.08
                • 658

Ale skoro pojawia się marketingowe pindolenie znaczy się, że i piwka niebawem ujrzą światło dzienne

Comment

• Qbric
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2001.04
                  • 427

Ja to się tylko zastanawiam z kąd biorą się pomysły na taką "kampanię". Szef zkomuś zleca w Firmie? Może jakiś napalony gość od PR? A może zlecili kampanię jakiejś zewnętrzej firmie a tam "młodzi gniewni" po burzy mózgów serwują nam takie kwiatki
                  Tego nawiązania do kazirodztwa to już kompletnie nie kumam. Mam nadzieję, że nie będzie mi się to kojarzyć/przypominać podczas opróżniania butelek
                  Ludzie nie zdają sobie sprawy ile tacy ignoranci w sprawach PR mogą wyrządzić krzywdy.
                  Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!

Comment

• delvish
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.11
                    • 3508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qbric
                    Tego nawiązania do kazirodztwa to już kompletnie nie kumam.
                    Najprostsze wytłumaczenie jest takie, że niektórzy używają słów, których znaczenia nie znają/rozumieją.
                    "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                    (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• Maidenowiec
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.07
                      • 2287

Za późno, stało się. Nowe Sulimary są kazirodcze. Strach się bać.

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• delvish
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.11
                        • 3508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec
                        Nowe Sulimary są kazirodcze. Strach się bać.
                        Czyli powstały z grzesznego związku piw z Kipera z... wyrobami sąsiedniej winiarni?
                        "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                        (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• Maidenowiec
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.07
                          • 2287

Nawet nie chcę o tym myśleć, jest to dla mnie za straszne

Comment

• jacer
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2006.03
                            • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qbric
                            Ja to się tylko zastanawiam z kąd biorą się pomysły na taką "kampanię".
                            Z kątowni
                            Milicki Browar Rynkowy
                            Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                            "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                            "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                            No Hops, no Glory :)

Comment

• delvish
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.11
                              • 3508

Myślę, że jak już wpadli na taki błyskotliwy pomysł, to powinni być konsekwentni i walnąć np. takie hasło:

Nowe Corneliusy - prawdopodobnie najbardziej kazirodcze piwa na świecie!
                              Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2010-01-18, 16:17.
                              (Frank Zappa)

Comment

• Maidenowiec
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.07
                                • 2287

Komuś właśnie przepadła premia

Comment