Kłaniam się tym którzy starli mnie na proch....... ale mimo wszystko cieszę się że jest miejsce gdzie można podzielić się swoją opinią na temat piwa. Człowiek z produkcji nie musi używać zacnego języka. Pragnę dodać że piwo już jest w sprzedaży myślę że jego walory zostaną docenione. Pozdrawiam.
[...] cieszę się że jest miejsce gdzie można podzielić się swoją opinią na temat piwa. Człowiek z produkcji nie musi używać zacnego języka.[...]
Hmm... "z produkcji"? Tzn jakiś manager produkcji, kierownik zmiany, technolog, operator kapslownicy? Uzupełnij profil i witaj na Forum! To jest zdecydowanie dobre miejsce na dzielenie się swoimi opiniami. Z czasem, gdy zaczniesz poznawać Forum dowiesz się, że swoją opinię o piwie można także wyrazić w inny, mniej poetycki (bez statków na morzu i kazirodztwa ) sposób opisując np barwę, zapach, smak i wysycenie. Jako człowiek "z produkcji" będziesz mógł także podzielić się z nami swoją wiedzą i doświadczeniem. Takich ludzi nam trzeba
PS. To na produkcji można pić te wszystkie piwa? Tak przy linii, czy z tanka?
Ostatnia zmiana dokonana przez Qbric; 2010-01-22, 15:07.
PS. To na produkcji można pić te wszystkie piwa? Tak przy linii, czy z tanka?
Z butelki
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Niezmiernie się cieszę z każdego nowego nie-lagera/pilsnera w Polsce. W naszym kraju cholernie brakuje ale'i, stout'ów i dunkelweizen'ów. Jednak mam wątpliwości, czy tego typu napitki przyjmą się nad Wisłą.
Przypadkiem szperając po sieci natrafiłem na agencję reklamową projektującą opakowania i marki dla Sulimaru - http://www.ibero.pl/. Ciekawostką są projekty kartonów do piwa Cornelius Extra Stout Mam nadzieję że piwo będzie wkrótce dostępne... Oprócz tego na wspomnianej stronie są projekty marek Kronberg, Eisenberg i Misstic - ostatnie opisano jako pszeniczne z sokiem z grapefruita
Comment