Rytuały związane z piciem corony i guinnessa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kiszot
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2001.08
    • 8115

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
    Gusta są różne. Francuzi wpieprzają żaby i sery tak śmierdzące, że nawet muchy nie podlatują do nich, a niektórzy się zachwycają ich wysublimowanym gustem.
    Kumpel przywiózł mi z Francji kiełbasę która waliła bardziej niż tygodniowe skarpety.Podobno wielki przysmak.
    Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
    1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
    Mein Schlesierland, mein Heimatland,
    So von Natur, Natur in alter Weise,
    Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
    Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
      Kumpel przywiózł mi z Francji kiełbasę która waliła bardziej niż tygodniowe skarpety.Podobno wielki przysmak.
      Jechał do Polski więc wyczyścił lodówkę ze starych miesiecznych kiełbas
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• sibarh
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2005.01
        • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
        Gusta są różne. Francuzi wpieprzają żaby i sery tak śmierdzące, że nawet muchy nie podlatują do nich, a niektórzy się zachwycają ich wysublimowanym gustem.
        Kilka lat temu w Austrii trafiłem do 300 letniej karczmy. Na przystawkę podano serek w zalewie. Śmierdziało niemiłosiernie, wygladało jak szare gó..o. Do popitki podano ... samogon. Ser rewelacja, ale najlepiej było zamknąc oczy. Po konsumpcji, profilaktycznie łykneliśmy wieksza dawkę samogonki. Zyję.
        Ostatnia zmiana dokonana przez sibarh; 2010-01-20, 20:13.
        2800 nowe piwa opisałem na forum
        Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
        Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

Przetwarzanie...
        X