W wielu sądeckich sklepach przyuważyłem OKeja. Data przydatności to maj 2010. Bardzo cieszy mnie ta wiadomość bo z koncernowych piwek to smakowało całkiem nieźle a niestety ciężko dorwać jest coś innego.
OK powraca.
Collapse
X
-
Ogólnie przez pewien czas OK był dość dobrze dostępny (i z tego co widziałem nawet się dobrze sprzedawał), później nagle zniknął z większości sklepów z mojej okolicy. Teraz znowu powoli powraca. Ciekawi mnie czym taka sytuacja była spowodowana.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziOgólnie przez pewien czas OK był dość dobrze dostępny (i z tego co widziałem nawet się dobrze sprzedawał), później nagle zniknął z większości sklepów z mojej okolicy. Teraz znowu powoli powraca. Ciekawi mnie czym taka sytuacja była spowodowana.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTym, że ktoś w CP postanowił zdyskontować jego sukces wprowadzając Okocim Premium Pils. Żeby nie było kanibalizmu wycofano OK Beer z szerszej dystrybucji pozostawiając go jako piwo regionalne wokół komina (to już moje domniemanie). Teraz gdy OKP trochę okrzepł na rynku być może tam gdzie jest popyt zostaje wprowadzony ponownie.
Comment
-
-
Stonuje Twoją radość tym wpisem na temat OKeja mpajaka,
z którym zgadzam się całkowicie, no może poza gazem
Nie sprzedawała im się nowa butelka to postanowili wrócić do etykiety, która starym piwoszom bardzo dobrze się kojarzy i liczą, że to podciągnie sprzedaż.
PS: OKB jakieś 10 lat temu to było moje ulubione piwo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziStonuje Twoją radość tym wpisem na temat OKeja mpajaka,
z którym zgadzam się całkowicie, no może poza gazem
Nie sprzedawała im się nowa butelka to postanowili wrócić do etykiety, która starym piwoszom bardzo dobrze się kojarzy i liczą, że to podciągnie sprzedaż.
PS: OKB jakieś 10 lat temu to było moje ulubione piwo
Comment
-
Comment