Muszę jeszcze się załapać na jakieś loty samoloterm, choćby te tzw. widokowe. Może i w powietrzu potwierdzi się mój sokoli wzrok.
Sztuka ...?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Dobra teraz Ja.
Będąc pewnego upojnego lata w Mielnie poszliśmy z kuplem do sklepu po półtorej krzynki browara.
Sklepikarz sobie zażartował i powiedzał "Panowie ale kiedy wy to wypijecie?" a my na to " My ze Śląska!!!".
On nam odpowiedział "A to przepraszam". A swoją skrzynke dostał zaraz na drugi dzien rano tyle ze pustą.
To dla mnie jest sztuką bo od tamtej pory nie udało nam sie jeszcze tego powtórzyć.
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)Comment
-
Zaś moją sztuką, która przyszła mi do głowy, to jakieś 20 lat temu w Czaplinku kupiłem w sklepie 60 piw, z czego czterdzieści na miejscu. Sklepowej musiałem to narysować, bo nie wierzyła. Z tych czterdziestu dwadzieścia spożyliśmy z kumplem na miejscu, a dwadzieścia poszło do baniaczka, a był to "Koszalin Beer" w oranżadówkach.
Innym zaś razem wieźliśmy ze Wschowy do Wielenia 120 "Lechów". Kierowca Stara, który nas zabrał, mówi - no to macie chyba na dwa tygodnie (było nas razem czterech, he he). Ale nie zgadł, dwa dni później wiózł nas znowu z taką samą porcją.Comment
-
Jak byłem ostatnio w Skorzęcinie koło Gniezna to były tam naprawdę niezłe sztuki.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.Comment
-
a mi wczoraj jedna sztuka zerwała żyłkę
byłem bez szansWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Trafilo sie 3 Niemcöw w Koloni jeden z Bayern,drugi z Düsseldorfu i trzeci z Köln.ten pierwszy zamöwil weissbier .ten drugi Alt a ten trzeci Coca-Cole-Na to kelner pyta dlaczego on pije Coca-cole gdy innmi zamöwili Piwo.Na to ten trzeci z Köln -Jak inni nie pija prawdziwego piwa to ja sie tez obejde bez-I to jest wlasnie sztuka pozostac wiernym swojemu ulubionemu napojowi( Dla ludzi z Köln liczy sie tylko Kölsch jako dobre piwioComment
Comment