Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
Wyświetlenie odpowiedzi
Uboga oferta piwna w sklepach w Trójmieście.
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziJeśli będziesz w Żywcu to mogę Cię poczęstować Bonerem z Zawiercia, mam zamiar zabrać parę butelek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziAle to nadal są wyjątki. Poza tym Jarasty ma jednak bliżej do Czech, niż jakikolwiek sklep z Trójmiasta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziAle co to za problem dogadać się z Jarastym bądź pozyskiwać ciekawe piwa z obwodu kalingradzkiego, z północnych rejonów Niemiec bądź Litwy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie problem jest, bo wtedy Jarasty musi mieć koncesję na handel hurtowy, która o ile dobrze pamiętam kosztuje 40 tysięcy zł. Litwa to jeszcze, ale obwód kaliningradzki to jest import spoza UE i też nie jest to takie proste jak sądzę.Last edited by abernacka; 2010-06-07, 13:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziDla chcącego nic trudnego. Jedna karczma z Gdańska oferuje "Trzy Niedźwiedzie" z Kaliningradu. Można? Można, tylko trzeba chcieć a nie iśc na łatwiznę!
Zapewne ta co i kilka lat temu (nazwy nie pamiętam), ale teraz to tylko butelki?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to napiszę kolejny raz - daj więcej informacji
Zapewne ta co i kilka lat temu (nazwy nie pamiętam), ale teraz to tylko butelki?
Comment
-
-
Posty do przeniesienia http://www.browar.biz/forum/showthread.php?p=901366#post901366
Nudą wieje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie problem jest, bo wtedy Jarasty musi mieć koncesję na handel hurtowy, która o ile dobrze pamiętam kosztuje 40 tysięcy zł. Litwa to jeszcze, ale obwód kaliningradzki to jest import spoza UE i też nie jest to takie proste jak sądzę.
Dajcie znać kto tam ma koncesję na sprzedaż hurtową, to transport się znajdzieLast edited by Pendragon; 2010-06-07, 13:57.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW lecie z kija a po za sezonem z flaszek. Ale jest!
To napisz czy sezon już się u nich zaczął?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZnalazłem temat w archiwum http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=54015
To napisz czy sezon już się u nich zaczął?
Comment
-
-
Jeszcze jedno, bardzo proszę ustosunkuj się czy ciebie ten asortyment, który jest podobny do sklepów działających na naszym terenie w pełni ciebie zadawala?Last edited by abernacka; 2010-06-07, 14:27.
Comment
-
-
-
Dziękuję, tylko skoro jest tam 75% ciekawych piw polskich w tym Grybów, którego jak dotąd na Pomorzu nie uraczyłem, to nie wiem co w tym sklepie jest nudnego. Osobiście pijam w 90% piwa polskie i te najbardziej sobie cenię. A taką nudę to może mi fundować każdy sklep w Gdyni. Ja się nie obrażę.
Comment
-
Comment