Masz prawo tak sadzić ale dla mnie takie stwierdzenie to brak chęci poznawania nowych smaków.
Uboga oferta piwna w sklepach w Trójmieście.
Collapse
X
-
-
Dlatego zaprosiłem ciebie do odpowiedniego wątku abyś się mógł wypowiedzieć. To, że otrzymujesz piwa z Belgii nie świadczy o tym, że jesteś ciekawy nowych smaków. Belgia to nie cały piwny świat. Poprzez takie tłumaczenie tylko popierasz taką patologię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziBAle to chyba nie dział na tego typu dyskusje.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziDziękuję, tylko skoro jest tam 75% ciekawych piw polskich w tym Grybów, którego jak dotąd na Pomorzu nie uraczyłem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziMoże poprosimy jednak o wycięcie postów od czwartego w dół, (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo tak, Jarasty nie może, ale chyba Drink Hala może? Ktoś tam od kogoś piwo bierze, bo przecież nie wszystko przywożą samodzielnie? Jest jeszcze 101 piw, ale po asortymencie Browarka i Drink hali widać, że to nie jest główne i jedyne źródło zaopatrzenia.
Dajcie znać kto tam ma koncesję na sprzedaż hurtową, to transport się znajdzie
Browarek jeździ do Czech, ale tylko na potrzeby sklepu i Czeskiego raju. Nie mogą bez koncesji odsprzedawać p[iwa innym sklepom.
Importerem piwa niemieckiego został Sulimar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziDrink Hala zaopatruje się w hurtowniach w Polsce, m.in. w Zofmarze.
(...).
Ilość kilometrów do Łodzi z Wrocławia czy Gdańska jest podobna. Te przykład pieknie pokazuje że dla chcącego nic trudnego.
Comment
-
-
No i Lubin jeszcze jest. Do Lubina uderzajcie pomorzanieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNo i Lubin jeszcze jest. Do Lubina uderzajcie pomorzanie
Comment
-
-
Nie do ciebie tylko do waszych sklepów. Hurtownia z Lubina ma Czeskie piwa.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNie do ciebie tylko do waszych sklepów. Hurtownia z Lubina ma Czeskie piwa.
Comment
-
-
Ale mają koncesję hurtową, i mozna im zaproponować przywożenie czegoś innego, może nawet na zamówienie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziAle mają koncesję hurtową, i mozna im zaproponować przywożenie czegoś innego, może nawet na zamówienie.
Policzcie sobie koszty transportu i zobaczycie ile Wam wychodzi na but, przy takiej lub innej ilości. Primator dlatego jest w przystępnych cenach, ze za każdym razem przyjeżdża pełny samochód.
W wątku o Browarku nie tak dawno Jarasty pisał, że im się nie kalkuluje jechać nawet po Kocoura. Niestety bussiness is bussiness. A Wam się marzy, piwo nie wiem skąd?
Odpisałem abernacce jakie są przyczyny takiego, a nie innego stanu rzeczy. Nie chce on tego jednak przyjąć do wiadomości. Ja nie piszę czy tak jest dobrze, czy źle. Nie twierdzę, że nie byłoby fajnie gdyby w Gdańsku można kupić 100 piw z małych czeskich browarów i 200 z małych frankońskich browarów. Ja piszę jak jest i dlaczego.
Comment
-
Comment