Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beaviso
Wyświetlenie odpowiedzi
Uboga oferta piwna w sklepach w Trójmieście.
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
W Carrefour Expres w Gdyni Chyloni pojawiły się piwa Chat z Browarów Łódzkich: Malinowe, Tequila i Imbir. Wszystko w konserwach i po 2,55zł.
Marne to pocieszenie ,ale wcześniej ich nie było. Może pojawi się Junak Ciemny?
Co do Stokrotki na Czeremchowej to ostatnio była przebudowa alejki z piwem i zniknął Abbe, Starovary i kilka innych w miarę ciekawych piwek. Nie wiadomo czy czasowo i czy na stałe - tak to wyglądało przedwczoraj.Last edited by dipeone; 2012-04-30, 19:19.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzyli, temat nadal jest aktualny
Comment
-
-
Ta wiadomość mnie przeraziła: http://www.browar.biz/forum/showpost...&postcount=281
Nie spodziewałem się, że taki panuje u nas marazm.
Piw z USA, nie ma. Piw z Europy, nie ma. Piw z Azji, nie ma. Teraz nawet z pobliskiego Gościszewa nie maLast edited by abernacka; 2012-05-02, 17:01.
Comment
-
-
Trzeba naciskać Dyrektora. W końcu inne piwa z Gościszewa ma, a tu się zdrzemnął.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Od momentu założenia wątku, tj. prawie od dwóch lat sytuacja trójmiejska nie tylko się nie poprawia a wręcz pogarsza. Trudno się z tym pogodzić patrząc na listy nowości ze sklepów w innych dużych miastach a jeszcze trudniej gdy porównamy ceny tego co jest u nas dostępne - głównie piwa polskie.
Będąc ostatnio w krakowskiej omercie znalazłem większy wybór interesujących zagranicznych piw z nalewaka niż w niejednym gdańskim sklepie z piwem.
Comment
-
-
Selgros ma swój temat. A ten drugi opisz w osobnym temacie, bo ten jest do narzekania, a nie do wymieniania sklepów
Comment
-
-
Z wielką, ale to naprawdę wielką przyjemnością mogę w końcu napisać, że coś pozytywnego zaczyna się i u nas dziać.
A to za sprawą Dyrektora, który postarał się choć trochę, przybliżyć nam WIELKI piwny świat.
Gdyby ktoś, jeszcze miesiąc temu powiedział mi, że za kilka tygodni będę miał możliwość kupna w 3mieście, w normalych cenach piw z Flying Doga, Anchor Brewery, Anderson Valley, Left Hand, Brewdoga, Williams Brothers czy też IPA z Nowej Zelandii, po prostu bym go wyśmiał. A tu proszę, istny cud!
Dominiku, wielki szacunek.
Żeby nie było, nadal uważam, że daleko nam do ideału.
Comment
-
-
Nie chcę psuć radości, ale z tego, co zaobserwowałem, to w kilku miastach pojawiły się piwa, które były dostępne w Alei Piw Świata podczas Festiwalu Birofilia. Pierwsze, co mi przyszło do głowy, to fakt, że nie sprzedano ich w Żywcu i zostały odsprzedane sklepom. Stąd też może to być akcja jednorazowa.
Niemniej życzę systematycznego powiększania się asortymentu sklepów w Trójmieście. Głównie w wymiarze jakościowym.Mors ultima linea rerum.
Comment
-
-
Że to piwa z Żywca, tego jestem pewien, bo widziałem kto je przywiózł
A czy będzie to akcja jednorazowa? Zobaczymy.
Comment
-
-
-
hehe, już się rodzą spiskowe teorie. Blackbeard, importerem jest Kraina Piwa, a co to za jedni to sobie poszukaj.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA co to za różnica, skąd te piwa są? Ważne, że są!Last edited by Pendragon; 2012-07-06, 11:20.
Comment
-
Comment