Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Chcę otworzyć Browar restauracyjny w Opolu.
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z tym co piszą na stronie GUM legalizację przeprowadza producent, więc o wycieku do inwestora raczej mowy nie ma. Inwestor dostaje dokumentację, ale raczej nie pełną. IMHO, rzecz jasna. Inaczej nie miałoby to sensu.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMasz rację. Zapomniałem dodać. Czy zmienia to postać rzeczy?
Nie zmienia, w zakresie że sama procedura wymaga dużej cierpliwości od wnioskującego bez względu kto ją prowadzi.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StateMint Wyświetlenie odpowiedziHeh widzę że temacik znowu się rozkręcił. ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziI dlatego legalizacja używanego, niewiadomego pochodzenia sprzętu jest ciężko wykonalna.
Często czytam na forum o kłopotach w założeniu browaru w Polsce.Co maja powiedzieć Norwegowie.Tam procedury są tak średnio liczyć na 1-1,5 roku załatwiania.
Comment
-
-
Artezany i Pracownia jakoś sobie poradzili. Oczekiwanie na urzędnika trochę trwało, jak to w Polsce, ale dali radę.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziCzyli jednak powinniśmy pisać o tym, jaka powinna być muzyka i tapety? Spoko. To ja proponuję jazz.Last edited by PiwnicaZamkowa; 2014-11-20, 00:35.
Comment
-
Comment