Kilka dni temu w Żywcu swoją premierę miało nowe wydawnictwo prasowe w wdzięcznej nazwie "Piwowar". Lektura wydaje się być dość interesująca. Moje pytanie brzmi.
Gdzie można nabyć to dzieło pisane?
Kilka dni temu w Żywcu swoją premierę miało nowe wydawnictwo prasowe w wdzięcznej nazwie "Piwowar". Lektura wydaje się być dość interesująca. Moje pytanie brzmi.
Gdzie można nabyć to dzieło pisane?
Nie wiem czy zostały jeszcze i ile egzemplarzy papierowych. Pewnie tak. Trzeba by zapytać Zdroja. Online można przeczytać tutaj.
Zerówki "Piwowara" w wersji papierowej szukajcie od przyszłego tygodnia w niektórych sklepach piwowarskich "za 1 grosz".
Kolejne, regularne numery - JESIEŃ (wrzesień), ZIMA (grudzień), WIOSNA (marzec) i LATO (czerwiec) dostępne w prenumeracie, zaś pojedyńcze egz. w dobrych sklepach piwowarskich
Kolejne, regularne numery - JESIEŃ (wrzesień), ZIMA (grudzień), WIOSNA (marzec) i LATO (czerwiec) dostępne w prenumeracie, zaś pojedyńcze egz. w dobrych sklepach piwowarskich
Roczna prenumerata (4 numery) z dostawą do domu będzie kosztowała 40 zł.
Cena pojedyńczego egz: 10 zł + koszty dostawy.
Dla prenumeratorów planujemy przynajmniej raz w roku jakiś bonus (rabat na ksiązki lub jakiś inny praktyczny dodatek).
Członkowie PSPD będą otrzymywać "Piwowara" w ramach składki rocznej.
Zastrzegam, że choć to mało prawdopodobne, podane wyżej plany mogą sie zmienić.
Aktualnie przedpremierowy "Piwowar" LATO 2010 dostępny jest za symbolicznego grosza w sklepach piwowarskich: Browamator, Centrum Piwowarstwa, Homebrewing, wkrótce w Piwodzieju.
Można zamawiać po 1-2 egz. do wyczerpania nakładu.
Miło mi poinformować, że pierwszy regularny numer "Piwowara" - Zima 2010 (1) został wydany.
Kwartalnik dostępny jest zarówno w prenumeracie (36 zł za 4 numery) jak i w sprzedaży egzemplarzowej (10 zł za 1 egz.).
Informacje na temat prenumeraty znajdziecie na stronie wydawcy (PSPD).
Natomiast pojedyńcze egzemplarze dostępne są we wszystkich niemal specjalistycznych sklepach dla piwowarów.
Comment