Zauważyłam właśnie, że lekceważysz głównie "ó", przyjrzę się jeszcze, jak u Ciebie wygląda "ż"
Kociokwik
Collapse
X
-
-
no pani magister!Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Pani nauczycielka wróciła z wakacji
Jakieś traumatyczne przeżyciaze szkoły? Człek wszak całe życie się uczy, grunt, żeby w przyjemny sposób
Comment
-
-
Kazdy by sie chcial uczyc w mily sposób,problem w tym ze my mozemy sie starac a ktos moze lac na to.Wiec nie zawsze nauka jest przyjemna.Ale najwazniejsze to zeby sie nie zalamywac a wtedy z pewnoscia wszystko bedzie wporzadku.
ps.mam nadzieje ze pani nauczycielka uczy tylko polskiego bo jezeli tez matmy to tego nie przezyje
Comment
-
-
Do matematyki to mam excela
Comment
-
-
Originally posted by Krzysiu
W Wałbrzychu jest taka knajpa, która kiedyś była otwarta od 4.30 rano, żeby górnicy udajacy sie na pierwszą zmianę mogli walnośc dwa kufelki przed pracą. Potem wychodziła trzecia zmiana itd... I tak się kręciło
Osobiście mieszkam przy kopalni i pod oknem mam knajpę dla górników co piją piwo na kartki. Czynną całą dobę. A na lot bereta jest "Iwonka" czynna 22 h na dobę. Jest i "Gwarek" .
Comment
-
-
Originally posted by Fruńka
W Wałbrzychu jest tak nadal ale z tylko jednym znanym mi lokalem w Kużnicach w gwoli ścisłości. ... Lokal" tenże istnieje ze wzg na stare czasy...
W zamian pokażę Tobie Mordownię. Albo *****
Comment
-
-
No to Fruniuś, kiedy jedziemy do tego Wałbrzycha. Po drodze można jeszcze odwiedzić Forumowiczów we Wrocławiu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Może się mylę, ale zdaję się iż zarządzeniem Krzysia miejsce to (czyli *****) stało się tajemnym. A na wiedzę o nim trzeba dopiero zasłużyć.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment