Kociokwik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • bastion
    Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
    bastion
    Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
    2021-11-22, 19:17
  • Latarnik
    Najlepsza NEIPA swiata - przepis
    Latarnik
    Jeśli ktoś z Was zdecyduje się wykorzystać ten przepis, będzie miał okazje napić się najlepszej NEIPy na świecie.
    Przepis zamieszczony w necie, autor podany, wszystko lege artis:

Tree House Brewing Company: Julius clone

(5 gallons/19 L, all-grain)
    ...
    2022-03-19, 22:31
  • Grbuy
    Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
    Grbuy
    Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
    2023-11-30, 20:57
  • Shedao
    Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
    Shedao
    Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
    2025-01-07, 14:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...