to prawda, tylko osoby które to miejsce odwiedzą zostaną nagrodzone tajemną wiedzą...
Kociokwik
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Nie moim zarządzeniem, ale zmową wszystkich forumowiczów, którzy dotychczas tam byli. Po to, żeby ci, którzy dotychczas tam nie byli, zostali bardziej zmobilizowani do odwiedzenia tegoż.
***** mieści się we Wrocławiu, natomiast mordownia, o której wyrażam sie z wielkiej litery - w Świdnicy
Comment
-
-
Tak tak, zapraszam do Wrocławia, Fruńka, dla Cię chetnie udostepnię miejsce noclegowe... wprawdzie bez Maryhha
A Adama16 na karimatę!
Chyba, że uśniemy w *****, ale raczej tam słaby klimat do spania, choć po wypiciu paru Szwejków różnie może być
Comment
-
-
A ja za to w środę w okolice Mikołowa i Rudy się zapędzam... samochodem niestety. Ale w planie pare lokali odwiedzić pragnę i po powrocie uwagami się podzielę... niestety ocenię walory jedynie estetyczne, bez organoleptycznychSimon
Comment
-
-
-
Fruńka po tym Twoim poście Marusia obrośnie w piórka (jak przepióreczka?)
a co do gustów to się nie martw. też wolę kobietyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Originally posted by Fruńka
Adam i co ty na to Twoje biedne "stare" kości....Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Cholera, chciałbym tak na przyszłość nadmienić, że ja dla odmiany WOLĘ MĘŻCZYZN
Karimata, bo mam dwa łóżka i duuuużą podłogę. Możemy robić losowanie.
Ja nie losuję
Comment
-
-
Nooo Właśnie !!! To się umawiamy wszyscy razem i śpimy u Marusii. W końcu ma duuuużą podłogę to się zmieścimy. A gdyby jednak miejsca zabrakło to Marusia ma jeszcze dwa łóżka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment