Kociokwik
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
po co namiot!
można przecież spać u Marusi na balkonieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
E no ostatnio cosik zimno się zrobiło. Chyba, że spać będziemy w dzień, bo wtedy cieplej, a w nocy podegustujemy birra'sy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
chwała Ci Maju za te 200 (i 1) piw
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
No ładnie, dobrze, że weszłam w ten temat, impreza u mnie widzę się już rozkręciła
Dla niewtajemniczonych: nie mam balkonu. Mam tzw. okno francuskie: trzy drzwi balkonowe, a za nimi...kratka.
Wszyscy się pomieścimy, jak zajdzie potrzeba. Zwłaszcza, że dwóch kolegów, co to ich dawno na forum nie widziałam, jest bardzo wygodna do nocowania: jednemu włączy się szwendacz i gdzieś zaginie, a drugi usypia tam, gdzie akurat się chwilowo znajdzie
A Ty, Fruńka, to przypadkiem nie jesteś facetem? Coś mi te Twoje teksty....
Comment
-
-
OKNO FRANCUSKIE . Brzmi nieźle. Ma jeszcze jakieś dodatkowe zastosowania ?Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
Comment