Czy mogli byście mi pomóc w takiej sytuacji: idę do sklepu i muszę sobie kupić jakieś najlepsze sklepowe piwo. Co moglibyście doradzić??
Jakie piwo?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziBierz najdroższe.
A na poważnie, powiedz skąd mieszkasz, to się coś dobierze, zasugeruje, zarekomenduje.
Tak na temat; może w sieci sklepów Społem znajdziesz piwo z browaru Pokrówka. Oczywiście przy założeniu że w Puławach są społemy.Ostatnia zmiana dokonana przez cororo; 2010-06-27, 14:09.
Comment
-
-
Użyj szukajki: http://browar.biz/forum/showthread.p...ght=desperados
O tym napoju za dużo dobrego na tym forum nie usłyszyszOstatnia zmiana dokonana przez delvish; 2010-06-27, 14:15."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomson5 Wyświetlenie odpowiedzi"najdroższe" nie wiem Heineken? a co powiecie o desperados ?
Jak masz jakiś lepszy market to kup sobie La Trappe, flaszka 0,7l, ok 23zł. Może być czy za tanie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Nie róbcie sobie jaj ze świeżego forumowicza, bo się zrazi
Jedna propozycja rozsądna padła. Browar Jagiełło z Pokrówki, o ile w Puławach jest dostępny. Jagiełło Light, Specjal, Mocny - będziesz zadowolony. I bynajmniej majątku nie stracisz...
Widzę, że pojawił się nowy wpis. Z tych to od biedy Kasztelan, Lubelskie, Perła... Podkreślam - od biedy.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2010-06-27, 14:28.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomson5 Wyświetlenie odpowiedziA z takich piw ze sklepu spozywczego: cos w stylu Heineken, Warka, Żywiec, Carlsberg, Perła, Lubelskie, Kasztelan, Tatra, Okocim itp ?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Możesz spróbować znaleźć portery z Cieszyna (Żywiecki) i Okocimia. Ewentualnie poszukaj 1,5l Warki/Tatry w PET. Tylko sprawdź, przed zakupem, czy nadal robią je w Serbii. Jeśli tak, to można spróbować. Nic innego z tego co wymieniłeś, nie jest godne uwagi.Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2010-06-27, 14:38."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomson5 Wyświetlenie odpowiedziNiestety nie spotkałem sie jeszcze w sklepie z takim piwem , a z tych co podałem to które było by najrozsądniejsze ?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment