Może kogoś zainteresują wyniki w konkursie piwnym odbywającym się w Australii w dniach 12-30 kwietnia 2010.
Nagrody AIBA (Australia)
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Przypadkiem znaleziona knajpka a właściwie to stoisko w foodcourtcie. Okolica ładna i wiele różnych możliwości kulinarnych.
Ekipa za barem bardziej zajęta sobą i muzyką disco z lat 70/80 ubiegłego wieku, ale piwo smaczne. Poprosiłem o Hazy IPA i spotkało mnie zaskoczenie -...-
Channel: Australia i Oceania
2023-02-16, 19:22 -
-
Brewpub czy też raczej browar restauracyjny, znajdujący się o kilka minut na piechotę od ichniejszego dworca centralnego. Ruch duży, piwa smaczne, ceny jak na Sydney zachęcające (przynajmniej jeśli chodzi o piwa - jedzenia nie próbowałem).
Na początek poprosiłem o Kościuszko...-
Channel: Australia i Oceania
2023-02-16, 19:13 -
-
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 02:56 -
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.