Nagrody AIBA (Australia)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Australia, Batch Brewing, Darling Square, Sydney, NSW
    abelincoln
    Przypadkiem znaleziona knajpka a właściwie to stoisko w foodcourtcie. Okolica ładna i wiele różnych możliwości kulinarnych.

Ekipa za barem bardziej zajęta sobą i muzyką disco z lat 70/80 ubiegłego wieku, ale piwo smaczne. Poprosiłem o Hazy IPA i spotkało mnie zaskoczenie -...
    2023-02-16, 19:22
  • abelincoln
    Australia, Sydney Brewery, 28 Albion St Surry Hills, Sydney, NSW
    abelincoln
    Brewpub czy też raczej browar restauracyjny, znajdujący się o kilka minut na piechotę od ichniejszego dworca centralnego. Ruch duży, piwa smaczne, ceny jak na Sydney zachęcające (przynajmniej jeśli chodzi o piwa - jedzenia nie próbowałem).

Na początek poprosiłem o Kościuszko...
    2023-02-16, 19:13
  • darekd
    2024.06.21-23, XIV Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa
    darekd
    Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
    Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą

Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
    2024-06-04, 04:20
  • Serokomlak
    Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
    Serokomlak
    Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
    Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
    2024-11-03, 02:56
  • Jaro03
    Puszki
    Jaro03
    Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
    Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
    2019-08-07, 18:19
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...