A ja polecam www.ratebeer.com . POnad 15 000 roznych piw , 5000 czlonkow co oceniaja piwo . Najwieksza piwna strona na swiecie .
Linki do stron o piwie.
Collapse
X
-
-
Coś nie działa. Chyba powinno być www.ratebeer.com/
O właśnie - działa.Last edited by adam16; 2002-08-17, 15:44.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Dzieki Adam16 za pomoc .Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)Comment
-
Re: Linki do stron o piwie.
[QUOTE]pjenknik napisal/a
[B]Proponuję aby każdy kogo to interesuje zamieszczał w tym miejscu linki do stron o piwie. Takich jak nasz browar.biz i innych z całego świata. Na poczatek podam kilka moich, one mogły się już pojawić na forum.
mysle ze ART bedzie musial poprosic o kilka G-byt wolnego serwera -bo kazdy kto ma dostep do Internetu i jest zainteresowany Piwem albo Browarami to znajdzie np w wyszukiwarce Google albo innej- pod adresem BIer albo Brauereien albo Wszystko zwiazane z piwem .np dowolny wyraz kilkadziesiat propozycji.
Samych kolekcjoneröw kapsli jest ponad 1500 a jezeli do tego dodamy Etykiety.Podstawki i inne Gazdze to juz sie nazbiera ponad 10000 a wiec duzo szczescia w umieszczaniu dobrych internetowych adresöw -bo wiadomo ze kazdy ma inne zapodobaniaComment
-
Ten temat jest pożyteczny właśnie dlatego, że w wyszukiwarce jest tych stron kilkaset - tutaj są odsyłacze tylko do stron uznanych przez odsyłającego za wartościowe. Wyszukiwarka mi nie podpowie, która strona jest dobra, a która niewarta zachodu.Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
-
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
A ta miła pani zbiera wafle http://www.marcelina.hg.pl/hobby.htmlBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
http://www.oldsmuggler.szczecininfo.pl/nasze_piwa.html to strona OLD SMUGGLER PUB ze SzczecinaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Comment
-
Comment
-
W ciekawej gwarze Kolega pisze . Kaszebe ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment