Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Jadę do Czech... - ogłoszenia
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2010-07-04, 14:27.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZdaje się, że sobie sam znalazłem - Albrechtická 227. Tylko nie wiem, czy pod tym adresem jest wyszynk, czy to tylko miejsce warzenia, albo adres właściciela.
Comment
-
-
Już namierzyłem i dodałem na mapę. Pokazało mi ten sam budynek
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
ten browar znajduje się w budynku jednorodzinnym a właścicielka mówiła że warzy 1000 litrów piwa jednorazowo trochę trudno trafić ale z nawigacją powinno być bez problemowo my szukaliśmy około 30 minut miejscowi nie za bardzo wiedzieli dopiero listonosz pokazał drogę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zenek73 Wyświetlenie odpowiedziten browar znajduje się w budynku jednorodzinnym a właścicielka mówiła że warzy 1000 litrów piwa jednorazowo trochę trudno trafić ale z nawigacją powinno być bez problemowo my szukaliśmy około 30 minut miejscowi nie za bardzo wiedzieli dopiero listonosz pokazał drogę
Druga sprawa - jeśli nie chcesz narazić się na solidny opie... to pisz gramatycznie. Tutaj obowiązują kropki, przecinki i zdania z dużej litery
Trzecia kwestia - to wszystko jest nie na temat...Last edited by Pendragon; 2010-07-04, 18:22.
Comment
-
-
14.08
Wizyta w Litovlu na dniu browaru- ''Litovelsky Otvirak''.
Olomouc ze swoim reaktywowanym Svatovaclavskim Original.
Rożnov Pod Radhostem i jego nowy browarek.
I tradycyjnie Ostrava Svinov -''U Śimka''.
Transport kolejowy.
Gdyby ktoś tam akurat bywał w tym czasie.....
Comment
-
-
Czy ktoś wie jak dojechać w Pradze do "Třebonický rukodělný pivovárek"?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Metro linia ''B'' do stacji Luka.
Potem przesiadka w autobus nr. 249 i tyle...
Dalej już trzeba się orientować, i Zauważ że chociaż są pewne odchyłki, to otwierają o 18.30.
Praktycznie codziennie tutaj:http://pivni.info/news/1-co-je-na-cepu.html#perm24334 informują o której otwierają, i co mają nalewanego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bastion Wyświetlenie odpowiedziPraktycznie codziennie tutaj:http://pivni.info/news/1-co-je-na-cepu.html#perm24334 informują o której otwierają, i co mają nalewanego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi(...)Libereca - Krásna Studánka (jeżeli browar będzie już działał). Dwa wolne miejsca się znajdą.
Comment
-
-
Jeśli ktoś trafi w okolice Karpacza to po drugiej stronie granicy jest miasteczko Vrchlabi i jest tam taki minibrowar i zarazem Muzeum Browarnictwa "Pivovarska Baszta". Mozna nawet przenocowac bo maja pokoje. Robia dobre piwo w rozsadnej cenie 30 koron za 0.40 l . Ciemne bylo najlepszym jakie pilem w Czechach. Do tego genialnie wrecz zrobiona golonka i gulasz piwny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hellbilly Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś trafi w okolice Karpacza to po drugiej stronie granicy jest miasteczko Vrchlabi i jest tam taki minibrowar i zarazem Muzeum Browarnictwa "Pivovarska Baszta". Mozna nawet przenocowac bo maja pokoje. Robia dobre piwo w rozsadnej cenie 30 koron za 0.40 l . Ciemne bylo najlepszym jakie pilem w Czechach. Do tego genialnie wrecz zrobiona golonka i gulasz piwny.
Warto trochę poczytać zanim napiszę się posta.
Comment
-
Comment