Puszki 0,33l / 330 ml w Polsce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
    dadek
    Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
    2024-11-19, 04:20
  • Serokomlak
    Islandia, Breiðdalsvík, Sólvellir 23, Beljandi Brugghus
    Serokomlak
    Breiðdalsvík (130 mieszkańców), to jedna z głównych miejscowości w regionie Fiordów Wschodnich na Islandii.[Pogoda latem jest tu taka, jak obecnie w Polsce. Niemniej w słoneczny - sierpniowy dzień, widzieliśmy tu jedyną podczas pobytu na wyspie osobę "opalającą się" z nagim torsem. ]
    ...
    2024-10-13, 00:06
  • Krakus
    Powódź 2024 a browary w Polsce
    Krakus
    Czy ktoś ma jakieś informacje na temat browarów z terenów dotkniętych powodzią?
    Na chwilę obecną wiadomo, że ucierpiał jeleniogórski browar Dolina BoBRU.
    https://www.facebook.com/search/top?...dolina%20bobru...
    2024-09-17, 10:52
  • tomfr
    Mikrobrowary w polsce 2,5-3hl
    tomfr
    Co w Polsce działaj jakieś mikro browary? Przez mikro browary rozumiem takie powiedzmy z warzelnią 2,5hl-3hl w formule rzemieślniczej (nie chodzi mi o restauracyjne) Działa gdzieś coś takiego z powodzeniem? Na jakim sprzęcie bazują? Po doświadczeniach z piwowarstwem domowym myślę nad takim...
    2020-05-27, 19:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...