Seta, niedziela nie jest przywilejem tylko dobrem ogólnym, o który nie trzeba już walczyć.
Wydajność Browaru Zwierzyniec
Collapse
X
-
W roku jest średnio ok. 260 dni roboczych, więc pewnie dlatego. Nikt nie liczy wydajności browaru w systemie czterozmianowym i czysto teoretycznym obciążeniu sprzętu 24h/dobę, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku. Nikt poza tobąLast edited by delvish; 2010-09-05, 22:04."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Trochę realnego myślenia Seta.Comment
-
Oczywiście, że nie musi. Moja firma też nie musi (tekturę robimy), ale działa. W systemie 4-zmianowym. Realnie.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Jeżeli jesteś w stanie sprzedać 2x więcej w dobrej marży zwiększając koszty personalne o 40% (więc globalne o ok 5%), to moim zdaniem warto.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Zwierzyniec nie jest małym browarem. Przynajmniej nie był w Perle.
Ewentualny nowy właściciel nie zamierza produkować takich ilości, bo ma inną wizję. Nie oznacza to jednak, że Perła nie mogła (przynajmniej teoretycznie) produkować ~400 tys hl.
Idę spać. WaszeWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
No tak. Perła mogła, tylko nie chciała. Ciekawe dlaczego?
Dla ciebie Zwierzyniec nie jest mały, co nie znaczy, że dla kogoś innego taki być nie może.Last edited by delvish; 2010-09-05, 22:33."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Po drugi skąd wiesz, że nie chciała? Wg naszych powyższych obliczeń leżakownia jest przystosowana do pracy warzelni w systemie 4-zmianowych. Jak by nie liczyć.
Po trzecie. Jak sądzicie w ile dni w tygodniu pracują (lub pracowały w czasie największej produkcji) browary w Tychach, Żywcu, Poznaniu itp? Jak podają swój potencjał?
To już zależy od definicji, a nie poglądów.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Nie rozśmieszaj mnie. A przyjmowanie definicji niby od czego zależy? Od biometu?
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Dobra, odpuszczam tą dyskusję, za dużo emocji.
Będę tylko wdzięczny gdy ktoś mi napisze, po co Perła dokupiła 40 lażaków w czasie 2001-2007?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment