Na ul. Traugutta, mniej więcej naprzeciwko hotelu Savoy w budynku dawnej Fanaberii - tanki już stoją, prace trwają. Może wiecie czy to jakiś nowy browar czy sieciówka w stylu Bierhalle?
Nowy browar restauracyjny w Łodzi?
Collapse
X
-
Nowy browar restauracyjny w Łodzi?
Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaTagi: brak
-
-
No to ściśle tajna wiadomość przestaje być tajna
Nowy browar w sieci "minibrowary.pl"...Last edited by Pendragon; 2010-09-24, 13:26.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to ściśle tajna wiadomość przestaje być tajna
Nowy browar w sieci "minibrowary.pl"...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwowarAG Wyświetlenie odpowiedziprzy ul. Moniuszki 4a w Łodzi.
Comment
-
-
A jakież to piwo zostało uwarzone? Pewnie jasne, ba nawet może pils? No i kwestia podstawowa - kiedy otwarcie?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazek Wyświetlenie odpowiedziNie znam zbyt dobrze topografii Łodzi, ale ul. Traugutta, naprzeciwko hotelu Savoy to nieco inny adres niż ul. Moniuszki 4a.
Może więc ktoś mnie oświeci, czy mowa o tym samym zakładzie. Bo dla mnie to i Brasil i Syberia
Comment
-
-
Od Traugutta widać tanki, może wejście jest od Moniuszki... Nie wiem, czy YMCA ma w tym jakiś udział, ale nazwa to dla mnie jakaś "fanaberia"...Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziNazwa browaru frapująca, ale jak zostanę właścicielem winnicy to nazwę ja Syberia
Pomimo tego życzę powodzenia!
bro - warnia
piwo - varnia
pivo - varia
Comment
-
Comment