Nowy browar restauracyjny w Łodzi?
Collapse
X
-
-
A tak serio, to pewnie, że są zainteresowani zakupem ich firmowego szkła....i choćby tylko po to (oprócz, oczywiście spróbowania ich browaru
) są gotowi pokonać kilkaset kilometrów.
...w celu zwiedzenia Miasta Łodzi."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
...chyba Japończyk, bo oni wszędzie tylko pstrykają.
A tak serio, to pewnie, że są zainteresowani zakupem ich firmowego szkła....i choćby tylko po to (oprócz, oczywiście spróbowania ich browaru
) są gotowi pokonać kilkaset kilometrów.
...w celu zwiedzenia Miasta Łodzi.mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988Comment
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
po wczorajszych odwiedzinach mam kilka newsów-
jest szykowana strona www , po 1 stycznia bedzie możliwość nabycia kufli oraz piwo na wynos . są szykowane specjalne butelki 0,4 i 1 lmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.
Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.
Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...-
Channel: Warszawa
2024-04-24, 19:05 -
-
Zdaje się całkiem niedawno zaczęli puszkować swoje piwa. Dwa lata temu tylko butelki z zawieszką można było kupić na wynos. A ten egzemplarz zakupiony wysyłkowo przez OMB.
ekstr 11.5 / 4,7 alk.
Bardzo dobrze pijalne jaśniuteńkie i lekkie w odbiorze piwo. Chmielenie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-05, 00:03 -
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 11:57 -
-
Piwo sygnowane przez "The World of Neuschwansteiner Brauerei" ze Schwangau i choć adres wskazuje na nowy restauracyjny browar Schloss Brauhaus Schwangau, to jest on za mały na piwo, które jest dostępne w wielu regionach NIemiec (choć pewnie właściciel jest ten sam). NIe wiadomo, gdzie...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment