Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Candlekeep
Wyświetlenie odpowiedzi
Kwaśne piwa z Konstancina
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik Wyświetlenie odpowiedziNic tylko wprowadzić trzystopniowy system dystrybucji rodem z US.
W systemie amerykańskim jedyną patologią jest przymusowość i znaczna koncentracja hurtowników. Poza tym system producent->hurtownik->detalista jest zdrowy i logiczny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziAkurat użyłeś bardzo prawidłowej formy.
Ale ok - już wszystko wiem i więcej nie będę się mylił. No, przynajmniej w tym przypadku
Comment
-
-
Moje 4 ostatnie kontakty z Konstancinem były poprawne. Zero kwasu w smaku, w zapachu coś octowego nadal wyczuwalne.
2 butelki małego Mazowieckiego i 2 dużego Starodawnego. Daty to IV-V.
Problemy chyba już za tym browarem, ale teraz długa droga nad odbudowaniem zaufania (nie moim).Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-02-03, 21:50.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Oby radość nie była krótka (kiedyś radość była ze możliwości zakupionego innego piwa niż koncernowe, a teraz wybrzydzają- zdało by się wrócić do czasów kolejek ).
Z tego co rozmawiałem sklepy branżowe (specjalistyczne z piwem) boją się zamawiać Konstancina ze względu na opinie tu wyrażane. Dopiero po zasięgnięciu informacji że piwo jest ok robią zamówienie.
W moim przypadku (małego szarego klienta) cieszyłem się gdy browar wypuścił żytnie rok temu. Obecnie to porażka, w szczególności jak traktują klienta ( tu mam na myśli czy to kwasiory w sklepach i brak reakcji browaru czy to kontakt z browarem już po wpadce).
Optymizmem jest wielka radość klienta że piwo to nie kwas i da się wypić.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziOby radość nie była krótka (kiedyś radość była ze możliwości zakupionego innego piwa niż koncernowe, a teraz wybrzydzają- zdało by się wrócić do czasów kolejek ).
Z tego co rozmawiałem sklepy branżowe (specjalistyczne z piwem) boją się zamawiać Konstancina ze względu na opinie tu wyrażane. Dopiero po zasięgnięciu informacji że piwo jest ok robią zamówienie.
W moim przypadku (małego szarego klienta) cieszyłem się gdy browar wypuścił żytnie rok temu. Obecnie to porażka, w szczególności jak traktują klienta ( tu mam na myśli czy to kwasiory w sklepach i brak reakcji browaru czy to kontakt z browarem już po wpadce).
Optymizmem jest wielka radość klienta że piwo to nie kwas i da się wypić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA jak pisałem, że jednostkowy sprzeciw konsumencki ma sens to mi posty pokasowaliOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-02-04, 11:03.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziCiekawe...
A w temacie. KOnstancin nie ma potężnych środków finansowych na reklamę, która może przekonać konsumenta, ze piwo powinno byc kwaśne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMoje 4 ostatnie kontakty z Konstancinem były poprawne. Zero kwasu w smaku, w zapachu coś octowego nadal wyczuwalne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziJa wczoraj znalazłem Starodawne z datą przydatności 9.01.11 i po schłodzeniu ruszyłem do akcji.Nie było, ani mętne, ani kwaśne(może jakieś tak nutki kwaśnawe można było wyczuć, ale to może na siłę szukanie takowych)Samo piwo takie sobie.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment