a jak warzywka? przestali sypać marchew, pietruszkę i seler? bo zamierzam dziś kupić kilka piw...
Kwaśne piwa z Konstancina
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzia jak warzywka? przestali sypać marchew, pietruszkę i seler? bo zamierzam dziś kupić kilka piw...
Zagrzmiało to jak dostawy przywożą warzywka z targu by zrobić dobry obiad.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yavo Wyświetlenie odpowiedziMarchwi i pietruszki nie byłoPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzia jak warzywka? przestali sypać marchew, pietruszkę i seler? bo zamierzam dziś kupić kilka piw...
Dałem kolejną szansę niepasteryzowanemu mazowszakowi w piątek i zero ewolucji w tym temacie.
Comment
-
-
apiat' w temacie marioli. ostatnio konstancin zniknął z trzech kolejnych sklepów w mojej bliższej i dalszej okolicy. mianowicie z 'blasku' przy saskiej (nie schodził), z 'galeonu' na kicu (terminowały się) i sklepu przy waszyngtona 41 (niby ma być, ale od 2 - 3 miesięcy nie ma, więc podejrzewam, że się panie nie orientują w zamiarach właściciela). strata tym dotkliwsza, że konstancińskie zaczyna wychodzić na prostą. co jest, kurde, grane?veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzico jest, kurde, grane?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
powiedzmy, że to było pytanie retoryczne. a jednak zakładając, że piwa z browaru odzyskały jakość, a ostatnie próby na to wskazują, przedstawiciele handlowi powinni molestować inne, jeszcze niespalone sklepy o współpracę, bo inaczej konstancińskie piwa w ogóle się nie sprzedadzą. nie wierzę w to, że browar przestawia się na sprzedaż beczkowego.
tak w ogóle chciałem trochę ponarzekać przy sobocie. już mi lepiej.veni, emi, bibi
Comment
-
-
A ja w ogóle nie zamierzałem narzekać, ale kupiłem sobie dziś Mazowieckie niepasteryzowane (warka do 06.06. 2011) i zanim zdążyłem skosztować, próbowałem rozeznać bukiet, który... wydał mi się kwaskowaty, o ile tak można w ogóle mówić o zapachu. Nic na to nie poradzę, dość nachalnie podjeżdżało piwko taką kwaskowatą świeżyzną, choć w smaku, trzeba przyznać, nie było tej nuty skisłej, która irytowała przy każdym zbliżeniu nosa do kufla.
Piwo z lodówki w sklepie, z dość odległą datą ważności, więc nie wiem, skąd to, nie mam żadnych uprzedzeń do Konstancina, wręcz przeciwnie. Przy tym niezła goryczka, atakująca kubki smakowe nie od razu, ale solidna i stabilna, tylko ten bukiet... Ki czort?
Comment
-
-
ja ostatnio piłem mazowieckie:
1. beczkowe w senatorze, które bardzo ulotnie trąciło kwaskiem w zapachu, ale smakowo było świetne;
2. butelkowe z datą wrześniową, które oceniłbym na mocną czwórkę (lecz zapach niżej);
3. butelkowe z datą czerwcową, płaskawe i obciążone częściowo dotychasowymi wadami (ale bez kwasu).
te próby zachęciły mnie do przyznania browarowi nowego kredytu zaufania oraz energiczniejszych poszukiwań piw konstancińskich w sklepach i tu właśnie nastąpiła przykra niespodzianka.veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzipowiedzmy, że to było pytanie retoryczne. a jednak zakładając, że piwa z browaru odzyskały jakość, a ostatnie próby na to wskazują, przedstawiciele handlowi powinni molestować inne, jeszcze niespalone sklepy o współpracę, bo inaczej konstancińskie piwa w ogóle się nie sprzedadzą.
Comment
-
-
Tydzień temu piłem beczkowe Dawne w 2 lokalach i w obu wypadkach było kwaśne, mimo że beczka świeża. Powoli zaczynam nie uwzględniać Konstancina w planach posiedzeń przy piwie.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziTydzień temu piłem beczkowe Dawne w 2 lokalach i w obu wypadkach było kwaśne, mimo że beczka świeża. Powoli zaczynam nie uwzględniać Konstancina w planach posiedzeń przy piwie.
Comment
-
Comment