Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy
Wyświetlenie odpowiedzi
Hurtownia Piwa prośba o pomoc
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNie, możesz kupić tylko od kogoś kto ma koncesję hurtową."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedzi... ale sprzedać innemu sklepowi mogę, oczywiście na fakturę.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedzi... ale sprzedać innemu sklepowi mogę, oczywiście na fakturę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziJeżeli ten sklep chce sprzedawać dalej to nie. Ale to nie twój problem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTego nie jestem wcale pewien, ale raczej na pewno byś się wybronił.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Wielkie dzięki panowie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Wystąpiłem o koncesję hurtową, i jednym z wymaganych dokumentów jest:
"opinia odnośnie możliwości prowadzenia obrotu hurtowego napojami alkoholowymi we wskazanym miejscu"
Wydawana w gminie.
Złożyłem odnośną prośbę do gminy, i nikt nie chce tej opinii wydać, nie wiadomo w czyjej jest to gestii. Trafiło w końcu do Planowania Przestrzennego i tam utknęło, bo planu zagospodarowania nie ma, a architekci nie czują się umocowani, żeby wypowiadać opinie w sprawie sprzedaży alkoholu.
Czy ktoś, kto już ma hurtownię mógłby zerknąć, jaki wydział wydał ww. opinię?
Comment
-
-
A to nie są ci sami co wydają na detaliczną sprzedaż? Czyli jakaś komisja.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coder Wyświetlenie odpowiedziWystąpiłem o koncesję hurtową, i jednym z wymaganych dokumentów jest:
"opinia odnośnie możliwości prowadzenia obrotu hurtowego napojami alkoholowymi we wskazanym miejscu"
Wydawana w gminie.
Złożyłem odnośną prośbę do gminy, i nikt nie chce tej opinii wydać, nie wiadomo w czyjej jest to gestii. Trafiło w końcu do Planowania Przestrzennego i tam utknęło, bo planu zagospodarowania nie ma, a architekci nie czują się umocowani, żeby wypowiadać opinie w sprawie sprzedaży alkoholu.
Czy ktoś, kto już ma hurtownię mógłby zerknąć, jaki wydział wydał ww. opinię?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maciass Wyświetlenie odpowiedziTaką opinie wydaje urząd miasta / dzielnicy - wydział architektury, miałem taką samą sytuację... dla Urzędu Marszałkowskiego nie jest logicznym, że jak planu zagospodarowania przestrzennego nie ma to charakter działalności nie może kolidować z czymś co nie istnieje... Ostatecznie opinie napisał mi Naczelnik wydziału architektury.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment